Ale pomijając Peak to myślę że można na tym pomaszerować trochu
tak, w worku z napisem "4-hydroksy-N-metylo-N-etylotryptamina" znajdowała się metoksetamina (disclaimer: nie brałem <wcześnej> metoxy ale tr odzwierciedla mój post w wątku metoksetamina).
Jak się domyślacie, czywiście klient jest w błędzie, ale klient nie widział żadnego fraktala tylko czuł się dziwnie w swoim ciele i doznał dysocjacji. Kurwa czy po ho-mecie (circa 100mg!!!) można nie mieć falowania obrazu? nawet jebane hppd mnie opuściło. Ani ćwierć fraktala.
@Vi4rus, słusznie przypuszczasz co do Popularnego.
@Czesław, może przeklej w 4-ho-met zamiast wyjebać, albo w terapie psychodeliczną.
nie pisz posta pod postem, następnym razem będzie ostrzeżenie #czeslaw
Jak się domyślacie, czywiście klient jest w błędzie, ale klient nie widział żadnego fraktala tylko czuł się dziwnie w swoim ciele i doznał dysocjacji. Kurwa czy po ho-mecie (circa 100mg!!!) można nie mieć falowania obrazu? nawet jebane hppd mnie opuściło. Ani ćwierć fraktala.
@Vi4rus, słusznie przypuszczasz co do Popularnego.
@Czesław, może przeklej w 4-ho-met zamiast wyjebać, albo w terapie psychodeliczną.
i jak się zaczęło to droga która zwykle mi schodzi 45min zajęła mi 2 godziny - tylko dlatego, że nie mogłem oderwać wzroku od wszystkiego dookoła, co chwila musiałem przystanąć :)
oraz na samym początku usiadłem na 10min bo poczułem mały bodyload
nie miałem kompletnie problemów z poruszaniem się
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Ale w sumie pierwszy raz z tą substancją był dosyć "ciężki" pod tym względem (a było to standardowe 25mg), bo ledwo co z łóżka wstałem tak mi wszystko falowało, no ale pierwszy raz jest zawsze najmocniejszy. (akurat, żeby czuć się bezpiecznie tripowałem we własnym pokoju).
Ale wtedy w lesie to było zajebiste, bo zaczynałem widzieć takie różne "ścieżki" na ściółce i sobie wkręciłem, że to jakieś tajne szlaki i potem nawet na drugi dzień poszedłem, żeby się upewnić czy przypadkiem to nie było prawdziwe
@toshiro, szkoda, że Cię wyjebali tak w tym sklepie, ale to potwierdza tylko, że lepiej po prostu zmienić źródło, a tamtym robić anty-reklamę, ewentualnie nasłać na nich sanepid
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.