A no stąd, że w życiu zazwyczaj na 100 razy, 95 coś wyjdzie chujowo i tego świadomość mieć musimy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mój nastrój to jebana sinusoida... Zależy od tego jaka substancja i w jakim stężeniu krąży we krwi aktualnie...
Tracę cześć przyjaciół i kolegów z powodu pracy za granicą a druga część urywa kontakt bo przestają pić alko lub/i ćpać dragi, a ja niestety nie mam nic lepszego do zaoferowania im po za tymi dwiema rzeczami, a nie wiem czemu nie udaje mi się pozyskiwanie nowych znajomych ehhhh....
Moim jedynym celem są aktualnie resety i melanże, tylko te rzeczy pozwalają mi dotrwać do końca tygodnia/dnia
Mogłem nie wyskakiwać z 2go a 12stego piętra gdy przećpałem się metą.
Bardzo trafnie ubrałeś w słowa moje emocje, sam lepiej bym tego nie zrobił. Wręcz zdefiniowałeś mój przypadek. THX. Virtualna karma.
Już pisałem kiedyś o tym.
Smutna historia.
Myśli samobójcze miałem od dziecka.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.