ODPOWIEDZ
  • 4477 / 712 / 2198
Trzeba szukać pozytywów. Ja wiem, że to pierdolenie kota w bambus, ale serio. Tam gdzie widzisz sporo minusów, staraj się dostrzegać radość, oraz pozytywy tego, co ze sobą niesie dana rzecz. W sporcie jest chujowo, wiecie dlaczego? Bo w sporcie jest 1000 porażek i jeden sukces. I fakt, ten sukces jest budujący, ale ilość porażek albo nie pozwoli Ci tego sukcesu doczekać, albo po prostu wyjdzie na równo. Dlatego taki zawodowy sport, jest dla wytrwałych nie tylko fizycznie, ale też psychicznie. Skąd porównanie?

A no stąd, że w życiu zazwyczaj na 100 razy, 95 coś wyjdzie chujowo i tego świadomość mieć musimy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 227 / 77 / 0
Siedzę na zjeździe po amfie oraz kacu i zastanawiam się co by było gdym nie żył...
Mój nastrój to jebana sinusoida... Zależy od tego jaka substancja i w jakim stężeniu krąży we krwi aktualnie...

Tracę cześć przyjaciół i kolegów z powodu pracy za granicą a druga część urywa kontakt bo przestają pić alko lub/i ćpać dragi, a ja niestety nie mam nic lepszego do zaoferowania im po za tymi dwiema rzeczami, a nie wiem czemu nie udaje mi się pozyskiwanie nowych znajomych ehhhh....
Moim jedynym celem są aktualnie resety i melanże, tylko te rzeczy pozwalają mi dotrwać do końca tygodnia/dnia

Mogłem nie wyskakiwać z 2go a 12stego piętra gdy przećpałem się metą.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 16 / 0
Myślicie, że jest jakaś mieszanka dragów, która spowodowałaby przyjemną śmierć? Lub przynajmniej taką, która nawet nie będziesz wiedział kiedy nastąpi?
Z tego co pamiętam Lil Peep zrobił overdose fentanylu i Xanaxu, więc wydaje się być czymś nie aż tak bardzo strasznym i bolesnym.
  • 5985 / 1237 / 43
Ja prawie umarłem po zażyciu u477. Nagle, po prostu urwał mi się film. Nie wiedziałem że umarłem nawet. Przestałem oddychać. Po pięciu dniach się obudziłem. Myślałem, że dzień minął. Nic nie czułem. Ale hospitalizacja była bolesna. Bolała. Bolał powrót do życia. Byłem tak naćpany, że nie czułem nic, pewnie się dusiłem. Ogólnie nie było to przyjemne.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2023 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Ja nie chcę popełnić samobójstwa, ale co dziwne czasami chcę umrzeć, nie wiem jak to u siebie wyjaśnić.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3216 / 395 / 0
Może nie tyle chcesz umrzeć co nie chcesz żyć, bo to sa dwie odrębne rzeczy. Albo chcesz ulgi od problemow życia dlatego śmierć wydaje się z jednej strony pociągająca ale nie na tyle, żeby zacząć realnie planować samobójstwo.
  • 3245 / 624 / 0
@Blu
Bardzo trafnie ubrałeś w słowa moje emocje, sam lepiej bym tego nie zrobił. Wręcz zdefiniowałeś mój przypadek. THX. Virtualna karma.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Ja chciałem się powiesić na skakance mając ok 4 lat.
Już pisałem kiedyś o tym.
Smutna historia.
Myśli samobójcze miałem od dziecka.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 624 / 0
Ja jak mam adrenalinowe depresje, z tym że takie tylko które mają miejsce w moim mieszkaniu, lubię się rozglądać po całej przestrzeni domu i zastanawiać się które miejsca nadają się do powieszenia i wytrzymają mój ciężar, np rury ogrzewania które są pod sufitem, i tu zabrzmi trochę jak łysy warkoczami o parapet,, ale uspokaja mnie to.
  • 505 / 92 / 0
To Ciebie pociesze, że mogą nie wytrzymać. Jeszcze chałupę zalejesz i sąsiadów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.