A no stąd, że w życiu zazwyczaj na 100 razy, 95 coś wyjdzie chujowo i tego świadomość mieć musimy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Mój nastrój to jebana sinusoida... Zależy od tego jaka substancja i w jakim stężeniu krąży we krwi aktualnie...
Tracę cześć przyjaciół i kolegów z powodu pracy za granicą a druga część urywa kontakt bo przestają pić alko lub/i ćpać dragi, a ja niestety nie mam nic lepszego do zaoferowania im po za tymi dwiema rzeczami, a nie wiem czemu nie udaje mi się pozyskiwanie nowych znajomych ehhhh....
Moim jedynym celem są aktualnie resety i melanże, tylko te rzeczy pozwalają mi dotrwać do końca tygodnia/dnia
Mogłem nie wyskakiwać z 2go a 12stego piętra gdy przećpałem się metą.
Bardzo trafnie ubrałeś w słowa moje emocje, sam lepiej bym tego nie zrobił. Wręcz zdefiniowałeś mój przypadek. THX. Virtualna karma.
Już pisałem kiedyś o tym.
Smutna historia.
Myśli samobójcze miałem od dziecka.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.