Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 367 / 0
po huj myslec co ktos mial na mysli pod wplywem alfy-pvp :)
  • 161 / 5 / 0
Niech mi ktoś powie jak się czuje po alfie a jak po mecie
  • 3630 / 598 / 1
alfa: euforię, wzmożoną koncentrację, motywację do działania i zwiększony popęd seksualny.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 146 / 8 / 0
06 sierpnia 2021mucha__ pisze:
Co na myśli miał jeden z vendorów, który nazwał alfę „narkotyk przyszłości”?
Gość zdecydowanie widział przyszłość w ciemnych barwach.
Ziemia pogrążona w zimie nuklearnej😂
Nazwanie tego stolwymi nerwami to spore niedoszacowanie.
Dzięki za ten post dawno się tak nie uśmiałem 👍
  • 934 / 228 / 0
Pytanie czysto teoretyczne.
Wiadomo, że przy alfach największym problemem są paranoje, dysforia, schizy. Spowodowane najprawdopodobniej antagonizmem rec. muskarynowych. Próbował ktoś, np. dorzucać dwuwinian choliny by zbijać te sajdy?
A bo marzy mi się taki a-php bez tej skurwiałej tendencji do powodowania koszmaru na jawie.
  • 2302 / 398 / 0
Marzy Ci sie być wystrzelonym kolesiem bez paranoi?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 228 / 0
Czasami wolę być takim w miarę potulnym Trevorem.
  • 3205 / 176 / 0
@fanfik nie no, osobiście to uważam, że jeśli ktoś chce nie mieć psychozy, nie powinien brać alfy. To jest gonienie w kółko, to próbowanie "ujarzmienia" tego typu rzeczy w kwestiach uboków
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 398 / 0
@fanfik w pewnym momencie nie powstrzymasz tajniaków, wszyscy bowiem wiedzą, że bierzesz alfę...zacznie się namierzanie ...
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 32 / 0
Miałam pokusę, aby skosztować.
Ale po wniknięciu i przeanalizowaniu każdej wypowiedzi, odwleklam zamowienie tej paranoicznej struktury.
Ps. Zawsze byłam przeciwniczka stymulantów, nigdzie mi nie spieszno
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.