Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, Ćpaki

Chciałbym zapytać was o ważną dla mnie kwestię - czy są kraje w Europie, w których 2C-P jest legalne? Gdzie szukać takich informacji?

Halp. Żyła już zaklepana.

Przeniesiono temat do wątku ogólnego. | STR88
  • 150 / 36 / 0
W Holandii większość 2C-x z wyjątkiem 2C-B jest legalna
  • 120 / 32 / 0
Dawniej to przedawkowałam, o wiele więcej niż zalecane. Jak wyglądał trip? Nabrzmialy mi żyły, które z nuta psychodelii. Ciało okrylo się zielonymi żyłami napuchnietymi jakby mnie chciało rezerwac. Mogłam tylko leżeć w bezruchu, żeby krew rytmicznie płynęła.
24godziny leżałam, nawet nie drgnęłam w pozycji na krzyżu.
Świetny trip, nie polecam.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 1 / / 0
Hej. Znalazłem stara znajdę z okolic pewnie 2015-17. Myślicie, że przeżyło? :)

Pozdrawiam!
  • 8 / / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: PCP1900 »
Bardzo silna substancja, na początku ci ludzie co próbowali powyżej 20mg naprawdę nadziali się na efekty uboczne, bardzo długi czas działania.
Uwaga! Użytkownik PCP1900 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.