Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, Ćpaki

Chciałbym zapytać was o ważną dla mnie kwestię - czy są kraje w Europie, w których 2C-P jest legalne? Gdzie szukać takich informacji?

Halp. Żyła już zaklepana.

Przeniesiono temat do wątku ogólnego. | STR88
  • 150 / 36 / 0
W Holandii większość 2C-x z wyjątkiem 2C-B jest legalna
  • 120 / 32 / 0
Dawniej to przedawkowałam, o wiele więcej niż zalecane. Jak wyglądał trip? Nabrzmialy mi żyły, które z nuta psychodelii. Ciało okrylo się zielonymi żyłami napuchnietymi jakby mnie chciało rezerwac. Mogłam tylko leżeć w bezruchu, żeby krew rytmicznie płynęła.
24godziny leżałam, nawet nie drgnęłam w pozycji na krzyżu.
Świetny trip, nie polecam.
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 1 / / 0
Hej. Znalazłem stara znajdę z okolic pewnie 2015-17. Myślicie, że przeżyło? :)

Pozdrawiam!
  • 8 / 1 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: PCP1900 »
Bardzo silna substancja, na początku ci ludzie co próbowali powyżej 20mg naprawdę nadziali się na efekty uboczne, bardzo długi czas działania.
Uwaga! Użytkownik PCP1900 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).