Data startowa czystości od opio to 18 lipca xd
19 lipca 2020kanda pisze: Mówisz o helu czy mj? Przeciez badania laboratoryjne z moczu to max z 2 tygodni cokolwiek wykrywają.
Właśnie ludzie różnie piszą, niektórzy że po miesiącu wykrywalo, ja robiłem w zeszłym Tygodniu test z apteki ( czułość 50ng/m) te laboratoryjne mają czułość 20 ng/m.
W każdym bądź razie idę jutro na te badania i zobaczymy co się stanie, 3 tygodnie abstynencji. Jeśli kogoś to interesuje to dam znać jak poszło.
23 lipca 2020Pomocybadania1 pisze:Hejka, oczywiście że mj. Żadnych innych dragów nie ruszam. Kiedyś tam spróbowalem koxu tylko.19 lipca 2020kanda pisze: Mówisz o helu czy mj? Przeciez badania laboratoryjne z moczu to max z 2 tygodni cokolwiek wykrywają.
Właśnie ludzie różnie piszą, niektórzy że po miesiącu wykrywalo, ja robiłem w zeszłym Tygodniu test z apteki ( czułość 50ng/m) te laboratoryjne mają czułość 20 ng/m.
W każdym bądź razie idę jutro na te badania i zobaczymy co się stanie, 3 tygodnie abstynencji. Jeśli kogoś to interesuje to dam znać jak poszło.
26 lipca 2020przedmuchany pisze: Odtrucie...
Ja osobiście uważam im większe problemy z ćpaniem tym zmiana życia i zwiększona aktywność do osiągania jakiś innych życiowych inicjatyw musi być proporcjonalna.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Pozdro...
Był ktoś na detoksie i terapii w Kościanie na nowych oddziałach (nie jestem alko). Chodzi o Śmigielska. W necie żadnych opini, a jutro lub w piątek tam jadę. Jakieś doświadczenia? Opinie. Regulamin. Jadę tam w ciemno i przydałoby się światełko.
Pozdro dsetuxy
Old Man's Child - Born of the Flickering - Last Chapter
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.