21 grudnia 2020sedambromek pisze: Się doigrałem. Wbrew pozorom nie po benzo jedzonym przeze mnie garściami i mieszanym z alko. Wczoraj przywieźli mnie z soru. Ojebałem 19 tabletek baclofenu, znaleziono mnie na podłodze powyginanego jak klucz wiolinowy. Zapewne stąd zwichnięte kulasy i łapy. Nie wspominając o obolałej bani. Znając działanie baclofenu rozluźniło mnie w chuj i próbując wstać wiłem się jak piskorz obijając się przy tym kurewsko. Wizyta na sorze to jakaś masakra. Jakaś baba dotykała mi fiuta instalując cewnik. Byłem tak poćpany, że klepnąłem ją w dupę. A naprawdę była niezła. Ostatecznie wyrwałem wenflon i chciałem stamtąd spierdolić bez koszulki i w skarpetkach. Nieźle mnie pojebało. Zamknęli mi drzwi i wezwali psy. Jak tych kurew nienawidzę. Rozjeżdżałbym walcem. I te kurewskie spojrzenia, jaki to poćpany nie jestem. Nafaszerowali mnie rolkami gdzie dzień przed baklo zjadłem pakę klona a dzień po piłem alkohol. Kurwa tak mi by pomogli, że bym się udusił. Tfu, jebać. Największą zagadką i tak zostanie poparzenie II stopnia na ramieniu. Próbuję sobie przypomnieć jak do tego mogło dojść. Obstawiałem oblanie się ukropem podczas kąpieli, ale leżałem ubrany. Kurwa tak upodlony to się dawno nie czułem. Jedne co dobre, zrobili mi test na covid - negatywny.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dostałam padaczki, mój brat też i cała nasza ekipa wylądowała najpierw w szpitalu, a potem policja przyjechała do nas do szpitala, żeby nas przesłuchać, bo tam więcej osób się wykoleiło. Pamiętam tylko, że efekty halucynogenne utrzymywały się dość długo, bo jak rozmawiałam z pałkarzem, to ciężko mi było przypomnieć sobie adres zamieszkania i imię. Numeru telefonu nie byłam w stanie przypomnieć sobie wcale
Masakrycznie się wtedy bałam i czułam. Od tamtego czasu nie zażywam niczego, co ma postać nasączonych kartoników. Przerzuciłam się na łaskawsze tryptaminy
Plus jestem cała podrapana jak chuj przez te komary, nie wiem kiedy sobie robię te wszystkie urazy, a to wskazuje na zbyt duże naćpanie. Także niedługo amputacja.
Ocknąłem się rano, i dotarło do mnie, że mi odjebało.
Co ja tu robię.
Jak się naszywasz ?
Ile masz lat ?
Widzę tylko szpitalne lampy.
Jestem świadomy, ale zbyt odurzony.
Darłem ryja, jazda religijna.
Przepraszaaam ! Jezuuuus Maria !! Przepraszam was !
Przebłyski, jestem w Holandii. Otwieram oczy, pełno lekarzy i młode pielęgniarki.
Dziękowałem im za odpięcie z pasów, i śniadanie.
Pełna kultura, na Sorze kończy się kozaczenie. Sorry...
Bałem się halowpierdolu.
Przy zakładaniu cewnika zacząłem wrzeszczeć, przebłyski.
Zapięli mnie w pasy, potem film mi się urwał...
Przywieźli mnie o 8 rano, ocknąłem się o 14.
- Będziesz grzeczny ?
- Taaa.
- To cię odepniemy.
Miałem rozbitą głowę, a więc zawieźli mnie na badanie tomografem.
Kurwa, kiedy wyjdę ?
Młody, chamski lekarz oszukał mnie, że wyjdę o 7 rano...
Pielęgniarki spoko, opieka miła, kolacja śniadanko, pampers i cewnik w chuju.
Klasyka.
Licze godziny do wyjścia. To było bardzo długie czekanie.
Nie zmrużyłem oka.
W nocy przywieźli jakiegoś wariata, z 4 promilami. Jego też w pasy.
O 9 jadłem już śniadanko, i jeszcze zjadłem za tego typa.
Badania wyszły ok. O 10 rano wyszedłem.
"Pacjent z wywiadem uzależniony od środków odurzających, alkoholu. Przywieziony przez ZRM z powodu pogorszenia stanu zdrowia, pobudzony. Przy pacjencie szklana butelka z 1,4 butandiolem..."
Rozpoznanie.
Stan po spożyciu dopalaczy.
F10.9 - zaburzenia psychiczne i zaburzenia zachowania spowodowane użyciem alkoholu. Zaburzenia psychiczne i zaburzenia zachowania, nie określone.
Zastosowanie lecznicze:
Pasowanie (sic!), badanie lab, ekg i RR, narkotest, Relanium, Clonazepam, PWE, 0,9%NaCL, PWE, Glucosum,Monitorowanie RR, SaO2 i tętna, Relanium.
Duużo kroplówek.
W multi- drug test dodatni na MDMA, THC, AMP.
Obrzęk, krwiak prawej strony okol. skroniowo ciemieniowej".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.