Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
niestety ale wcześniej 720mg mnie ledwo co wcześniej ruszało i nie spodziewałem się tego że tym razem zrobi mnie aż tak ostro
  • 75 / 3 / 0
A to był pierwszy miks? Mnie przy pierwszym miksie (90 dexa i 150 kody plus desperados) TAK ZMROCZYŁO, że myślałam o dzwonieniu na pogotowie (niewyobrażalny ból jelit i podbrzusza, mroczki przed oczami i drżenie ciała). Oczywiście wszystko przeszło i myśle o tym, że kolejny miks zrobie (o ile zrobię) to na spokojnie, najedzona troche, wyspana i jak pozbędę się paskudnego skutku zaburzeń odżywiania jakim jest ogólne osłabienie organizmu. Uważaj na siebie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 806 / 188 / 0
Camel se brzuch dał otworzyć a ta będzie łączyła piwo z sulfogównem xD
  • 1647 / 558 / 0
Słabe brzuśki misie pysie macie. Bierzcie chociaż jakiś omeprazol do ćpania czy rozwadniajcie sobie ten kwas żołądkowy. Mnie nigdy po 2-3 paczkach tjo z setką i ośmioma browarami bęben nie bolał. Zresztą kurde szczególnie jak walicie jakieś dawki dla leszczy to naprawdę nie ma co żałować na ten Nurofen/Antidol do ekstrakcji, szczególnie że mniejsza dawka z tego klepie jak większa z tjo.
  • 806 / 188 / 0
Ja bym @tymekdymek (zostaw ten nick, spoko jest xd) nie słuchał, bo on faktycznie jest jakimś turborozpierdolem. Mój sekret to po prostu kodeina bez alkoholu. Z resztą... alko zbija euforie kodeinową, podobnie jak benzo.

Na dobrą sprawę to też nie wiesz czy jest ok. Bo badań rozumiem nie robiłeś. Ja robiłem chociaż kolonoskopię która wyszła bez zarzutu. Staż z kodeiną mam 11 lat. alkohol z kodeiną wypiłem łącznie do 10 razy w życiu. Zawsze minimum 3h przerwy między jednym a drugim. Zrobię jeszcze wkrótce gastroskopię co wydaje mi się będzie bardziej wymierne nt szkodliwości sulfogwajakolu w okresie powiedzmy dekadalnym.
  • 1317 / 334 / 12
16 lipca 2025TymekDymek pisze:
Słabe brzuśki misie pysie macie. Bierzcie chociaż jakiś omeprazol do ćpania czy rozwadniajcie sobie ten kwas żołądkowy. Mnie nigdy po 2-3 paczkach tjo z setką i ośmioma browarami bęben nie bolał. Zresztą kurde szczególnie jak walicie jakieś dawki dla leszczy to naprawdę nie ma co żałować na ten Nurofen/Antidol do ekstrakcji, szczególnie że mniejsza dawka z tego klepie jak większa z tjo.
cos w tym jest %-D albo to ostatni cichy krzyk biednego brzuszka łkającego o ratunek… bo w sumie na początku to i po 200-240 miałem rewelacje w bebechach, pomimo robienia z siebie pajaca i mieszania mikro ilości poszczególnych preparatów bo tak “zdrowiej” a nim się obejrzałem to zdałem sobie sprawę, że już od paru miesięcy codziennie wdupiam te obrzydliwe tabletki nie licząc jakiś śmiesznych 1-2 dniowych odstępów i zapijam czymś mocniejszym żeby chociaż trochę lepiej siepło… tak kolejna opowieść z cyklu wez rozpęd, jebnij barana w ścianę i zastanawiaj się czemu głowa boli… ps - ja się na pewno nie wjebie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 75 / 3 / 0
16 lipca 2025DobryWujas pisze:
Camel se brzuch dał otworzyć a ta będzie łączyła piwo z sulfogównem xD
Wiem, dlatego JUŻ NIGDY W ŻYCIU nie będę. Przyeżyłam za dużo bólu od takiego miksu. Chyba bym musiała rozum stracić już do reszty. Nikomu nie polecam tego polączenia. NAWET JAK CHECIE RAZ SPROBOWAC TO NIECH WAM TO KURWA DO ŁBA NIE WPADNIE (no i przeczytajcie historię camela spowiadam-sie-wam-z-kodeiny-przeczytaj- ... 49331.html )
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 15 / 5 / 0
@DobryWujas Zbija ten najlepszy, najbardziej porządany stan po kodeinie, to prawda. Ale kiedy po kodeinie zostanie już tylko sedacja, to czasem ten stan fajnie się łączy się z alkoholem, a chyba szczególnie jego endorfinowym działaniem.
  • 1647 / 558 / 0
Ja mam same idealne wyniki badań mordo. Po prostu znam się na rzeczy i wiedziałem co robić, żeby mimo ćpania i chlania codziennie być zdrowym. Oczywiście nie każdy organizm na to pozwoli do takiego stopnia, no i zębów mi to nie ocaliło, ale tak poza tym to jest w pytę xD robiłem wszystko w Diagnostyce i jest wzorowo, a ostatnio to usłyszałem że wątroba idealna
  • 806 / 188 / 0
Ja mówię o badaniu bardziej fizycznym jak kamerka w brzuchu i obejrzenie czy masz wrzody. Robiłeś to?

Jakim cudem straciłeś tak szybko zęby? Brak higieny i thio tylko?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.