I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Na dobrą sprawę to też nie wiesz czy jest ok. Bo badań rozumiem nie robiłeś. Ja robiłem chociaż kolonoskopię która wyszła bez zarzutu. Staż z kodeiną mam 11 lat. alkohol z kodeiną wypiłem łącznie do 10 razy w życiu. Zawsze minimum 3h przerwy między jednym a drugim. Zrobię jeszcze wkrótce gastroskopię co wydaje mi się będzie bardziej wymierne nt szkodliwości sulfogwajakolu w okresie powiedzmy dekadalnym.
16 lipca 2025TymekDymek pisze: Słabe brzuśki misie pysie macie. Bierzcie chociaż jakiś omeprazol do ćpania czy rozwadniajcie sobie ten kwas żołądkowy. Mnie nigdy po 2-3 paczkach tjo z setką i ośmioma browarami bęben nie bolał. Zresztą kurde szczególnie jak walicie jakieś dawki dla leszczy to naprawdę nie ma co żałować na ten Nurofen/Antidol do ekstrakcji, szczególnie że mniejsza dawka z tego klepie jak większa z tjo.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 lipca 2025DobryWujas pisze: Camel se brzuch dał otworzyć a ta będzie łączyła piwo z sulfogównem xD
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Jakim cudem straciłeś tak szybko zęby? Brak higieny i thio tylko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.