I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Na dobrą sprawę to też nie wiesz czy jest ok. Bo badań rozumiem nie robiłeś. Ja robiłem chociaż kolonoskopię która wyszła bez zarzutu. Staż z kodeiną mam 11 lat. alkohol z kodeiną wypiłem łącznie do 10 razy w życiu. Zawsze minimum 3h przerwy między jednym a drugim. Zrobię jeszcze wkrótce gastroskopię co wydaje mi się będzie bardziej wymierne nt szkodliwości sulfogwajakolu w okresie powiedzmy dekadalnym.
16 lipca 2025TymekDymek pisze: Słabe brzuśki misie pysie macie. Bierzcie chociaż jakiś omeprazol do ćpania czy rozwadniajcie sobie ten kwas żołądkowy. Mnie nigdy po 2-3 paczkach tjo z setką i ośmioma browarami bęben nie bolał. Zresztą kurde szczególnie jak walicie jakieś dawki dla leszczy to naprawdę nie ma co żałować na ten Nurofen/Antidol do ekstrakcji, szczególnie że mniejsza dawka z tego klepie jak większa z tjo.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 lipca 2025DobryWujas pisze: Camel se brzuch dał otworzyć a ta będzie łączyła piwo z sulfogównem xD
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Jakim cudem straciłeś tak szybko zęby? Brak higieny i thio tylko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.