Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1871 / 304 / 0
Ja mam jeden młynek z sitkiem na kief. Tam mi się po ok. 20-30g zioła zawsze uzbiera pyłku na konkretną kapsułę do waporyzatora.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 4285 / 697 / 2117
Ja miałem z 5, wszystkie kupione w NL. Został mi może jeden, bo wszystkie oddałem znajomym. Ostatni właśnie z Bulldoga (jak znajdzie się chwila i dowiem się, gdzie go mam, to dodam foto). Oni zajebiste te młynki mają, nie do rozjebania. No i najważniejsze, używałem wszystkich. Jak się nazbierało, to zesypywałem resztki z konkretnych młynków i wio. Faworytów w sumie miałem dwóch, także tam najwięcej plonu "do zebrania -- tfu zsypania miałem" :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2 / / 0
Dużo w internetach jest o dodawaniu go do kawy/herbaty. Ktoś próbował?
  • 1443 / 74 / 0
07 maja 2022london5 pisze:
U nas w koffie pojawił się pyłek, cena za grama tego to cena jak za gram koko.
50e.
Strasznie drogo, przecież to prawie to samo, co haszysz.
Może mniej materii organicznej. Ale jak masz dobrego haka, to prawie to samo - po prostu żywica, może niesprasowana.
Ja bardzo lubię czekoladkę, ale nie dałbym za nią 50E, nawet najlepszej jakości.

Mam parę słoików z kiefem na dnie. Ktoś z Was próbował to jakoś rozpuszczać?
Myślę o tym, żeby wódą zalać, a potem ją odparować. Pytanie, na ile się rozpuści żywica.

Imho dodanie do jakiegokolwiek napoju kiefu nie ma sensu. Temperatura nawet wrzątku jest za niska, żeby THC się dekarboksylowało, więc powinien być oralnie nieaktywny.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1253 / 317 / 12
@Scone nie wiem jaka metoda konsumpcji konkretnie Cię interesuje ale skłaniałbym się ku glicerynie. Można kupić na Amazonie - wystarczy zalać słoik i uzbroić się w cierpliwość. Proces czasochłonny, ale po ok 2 miesiącach uzyskasz składnik niezbędny do zrobienia liquidu do vapo.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 186 / 27 / 0
@Czoug a jak bym wrzucił topki luzem od jakiejs butelki szklanej/plastikowej i zalał to gliceryna to tez zadziała w ten sposób? czy tylko z kiefem tak da rade?
dawka czyni truciznę
  • 1253 / 317 / 12
@opalonyben Z bobkami nie próbowałem, pewnie dałoby radę. Mnie by jednak było szkoda topków jeśli są ładne i ciekawe odmiany - lepszym rozwiązaniem byłby dab albo bho.

Ja takie eksperymenty zawsze robię najpierw z odpadami ze ścinki takimi jak liście i badyle a dopiero potem jak efekt jest zadowalający to kombinuje z lepszym jakościowo materiałem.
  • 4285 / 697 / 2117
Ja miałem ten z załącznika. Pisałem wcześniej o tym, że porozdawałem. Z Holandii przywiozłem sobie takich kilka — bodajże 5 albo 7. Pyłku magicznego z młynka było czasem na tyle sporo, że jak się zebrało, to spokojnie można było mix tych wszystkich ziółek skopcić z lufy. Pogniotło mnie pamiętam kiedyś niesamowicie. %-D

W sumie epizdów z tym pyłem dużo nie miałem, ale jednak wspominam je dobrze. Tylko cierpliwości trzeba było, żeby nazbierała się fajna ilość.

images.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1253 / 317 / 12
@deadmau5 takie właśnie są najlepsze - najtańsze plastikowe z shatterem i dodatkowa komora na keef. Te metalowe ciulstwa to są dobre dla niedzielnych szpanerów. Polecam do konsumpcji tego nabyć bongo do dabu, dymi jak z komina i upierdala przeokrutnie.

Ja ten nabyłem z jakos miesiąc temu… tak wiem, raczej sporo jaram :pacman: :liść:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 605 / 156 / 0
Ładny piach.
Metalowy młyn to inwestycja na lata. W tych plastikach łamią się ząbki, a haszyk tworzący się pomiędzy ściankami potrafi je skutecznie zakleić na amen.

Mi się nigdy nie udaje uzbierać dużo tego pyłu. Zazwyczaj jak się kończy materiał, to na ciśnieniu robię wymiotke z całego młynka.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.