Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Sierpień pisze:@Zalek33: a po gbl nie widać, że się jest "po czymś"? zresztą - to zdaje się robi człowieka bardziej gadatliwym i wesołym, więc nie do końca to, czego szukam. Ja szukam jakiegoś odstresowywacza, nie rozweselacza. Zresztą, gbl chyba też ma spory potencjał uzależniający
@wolfster: no tak, benzo w małych dawkach (a nawet w większych) wpasowuje się dokładnie w to, czego potrzebuję, ale odrzuca mnie potencjał uzależniający.
Niestety moj ciag rozwinol sie do takigo stopnia ze w penym momencie pierwsza rzecza po powrocie z roboty do mieszkania to bylo zalapanie lufy"na odsresowanie". Potem spradzalems stan zaopatrzenie -jak trzeba bylo cos kupic to niechetnie ale lecialem do marketu na zakupy.
Gorzej bylo z praniem nie bardzo mi tego chcialo robic zbyt czesto - jak i sie pozniej okazalo dalo sie to zaniedanie higieny odczuc.
Ogolnie caly tamtn miesac zycia przez kanna wygladal tak : rano roota, po poludnio OD RAZU JARANIE Z WIADRA (fifka na tym etapie to gowno). Jezeli clowiek spi 7h, pracuje 8h, to ja reszta dnia bylem MEGA POKARANY. Nie najrany - POKARANY. Zerwszelem wtedy kontakty z rodzina i pzujaciolmi - nie chcialem zeby ludzie ktorych sazanuje widywali mniew w takim stane :(
Benzo bralem czasem do ulatwiania sobie mocno stresujacych w zyciu sytuacji (np. zerwanie z dziewczyna). Pozniej uzywalem go do zejscia z ciagu GBLowego [Btw mega skuteczny lek do tego IMO]. Teraz jestek ja abustynecji 5-6tygodni od GBL, i jednak widze po sobie ciagotki, ze siegac po benzo zeby poprowaic sobie chumor- to, bardzom bardzo zle, i juz staram sie z tym wszlczyc. Bezno jest bardzo malo reakreacujna substancja - od tego faktycznie jest GBL. Staraj sie uzywac bezno jako lekku, ja tak robilem po akcjach ze stimami i konczac ciagu GBL - wtedy to cudwoana substancja ktora z zaszytego 23 we wlasnej klicie scpunowi pozwala normalnie zyc, fukcjonowac, zaltawias sprawy, rozwijac relecja towazyskie.
Ostatnio biore sporo clonazolamu, w nocy niestety zawsze, w dzien od czasu do czasu. Wydaje mi sie ze juz jestem w malym ciagu tej substancjil Na zarazie typpowych efektow odstawiennych brak, ale w ciagu jestem raptem 12 dni, a biore glownie dawki lecznicz (rozsadnie), nie do nacpania sie - jak niektorzy w tym dzaile.
Moim zdaniem wybierz benzo, bo Kanna to sieczka do mozgo, a bezno jest dokladnie tym czego ci teraz trzeba. Wutlumacz psychatrze ze masz problemy jakie masz, i powiedz ze kiedys dostalew paczke bromazepamu/aplry i dzial dobrze, a w stredujaca dn pozwaly ci dobrze sie wyspac. - po dobej gadce u psych dostaniejsz recke w 99% przypadkow, jak nie bedzie chciala ci napisac to powiedz -"Przyzsedlem do Pani Dr po po moc, ale pani mi odmawia - ma pani moralne prawo zainkasowac 100zl za taka wizywizete? O dziwo wiekszosc lekrzy zrzeknie sie honororium.
Dostep od pojedynczyc pudeleczek an pewno nie zrobic z ciebie benzo cpuna a doraznie braniekiedy jest porzeba (tj, wiesz ze masz cos zrbic ale lek /sprach przed porazko powoduje ze rezygnujeszl. Moze to pchac twoje zycie w naprawde dobry kierunku.
Bezno to jednk leki. Stosowame racjonalnie pomagaj uporac sie zyciowymi problemami jak malo co. Trawka to tylko wposob zeby odurzyc/nacpac/chwiwo o prblech zapmniedc ale nietety wrocw, teraz jako coraz powazniejsze.
Pozdrowinia sry. Zycze sukcesow!
Co do zioła, zgodzę się, szału nie ma.
Albo PST, trochę problematyczne, ale niektórym się podoba.
Aha, a jakie benzo Ci się spodobały? Jeśli to alprazolam bądź klonazepam to naprawdę szczerze odradzam. Najbardziej uzależniające kurwy.
Tam na pewno znajdziesz coś dla siebie, też kiedyś poszukiwałem dokładnie tego samego co Ty i sprawę satysfakcjonująco rozwiązał zakup waporyzatora i korzystanie z różnych roślin i mieszanek etnobotanicznych. Na pewno warto spróbować kompozycji z natury ze znanego sklepu etno, chillująco działa też ekstrakt kanny 2:1 lub 4:1 - 200 mg pod językiem daje świetny relaks, można spróbować Combretum, klip dagga, serdecznik syberyjski, Maconha Brava - przeważnie najlepiej działają ekstrakty tych roślin. Nie wszystko działa na wszystkich, zwłaszcza osoby mocno "przećpane"często nie odczuwają żadnych efektów po roślinach etno, ale metodą prób i błędów na pewno znajdziesz coś, co da Ci zadowolenie, jeśli poszukujesz spokojnej, nienahalnej i bezzwałowej fazy.
Próbowałem jednorazowo waleriany w tabletkach - działa lekko sedatywnie i nieinwazyjnie, ale nie wiem jak by było przy częstym stosowaniu.
Może 5-HTP? Stabilizuje emocje. Zmniejsza szansę na wkurwienie się. Przy okazji skraca potrzebny czas snu. Nie uzależnia. (a przynajmniej mnie nie uzależniło mimo kilkudniowych ciągów na dawkach ~800mg dziennie)
Po obu substancjach nie widać że się coś brało :-D
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.