nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Fatmorgan pisze:Co daje ocet w ogólnym założeniu ?
nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
No i jak mocno boli mnie gardło to wezmę jakiegoś Stepsilsa czy inną tabletkę do ssania
Come eat some chemicals
He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
Nananana pisze:xylometazolin - ja bym bardziej powiedział że na katar, przy którym nos jest zatkany, działa prawie natychmiast i zarazem jakieś whuj raza skuteczniej od sudafedów i acatarów
xylometazolin doskonale odtyka zatkany nos
osobiście po pierwszej aplikacji czyszczę nos, po czym aplikuję po raz wtóry
zostawmy sudafedy i acatary kociarzom
na bolące gardło polecam płukanie roztworem 2-3 łyżeczek soli w szklance wody, lub wypicie na raz soku ze świeżo wyciśniętej cytryny
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Grypy nie miałem, i nie wiem nawet, co to jest. Śmierć cherlawym kuhwom :finger:
Fajny temat.
http://blackoleander.blogspot.com/
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.