ODPOWIEDZ
  • 3215 / 417 / 0
Co daje ocet w ogólnym założeniu ?
nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
Fatmorgan pisze:
Co daje ocet w ogólnym założeniu ?
nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Dziadek tak mi mówił. Smarował się octem i owijał prześcieradłem. Wszystko wypociłeś.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 45 / / 0
Hmm~ raczej się nie leczę niczym, bo rzadko choruję aż tak żebym czegokolwiek potrzebowała, ale jak już muszę to Aspirin C, ten musujący, przed snem i tyle. Jak jeszcze mieszkałam z mamą to brałam też czasami (kiedy udało mi się nie zapomnieć %-D) witaminę C, ot tak profilaktycznie.
No i jak mocno boli mnie gardło to wezmę jakiegoś Stepsilsa czy inną tabletkę do ssania
Come eat some chemicals with me,
Come eat some chemicals

He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
  • 803 / 40 / 0
Nananana pisze:
xylometazolin - ja bym bardziej powiedział że na katar, przy którym nos jest zatkany, działa prawie natychmiast i zarazem jakieś whuj raza skuteczniej od sudafedów i acatarów
podbijam
xylometazolin doskonale odtyka zatkany nos
osobiście po pierwszej aplikacji czyszczę nos, po czym aplikuję po raz wtóry
zostawmy sudafedy i acatary kociarzom

na bolące gardło polecam płukanie roztworem 2-3 łyżeczek soli w szklance wody, lub wypicie na raz soku ze świeżo wyciśniętej cytryny
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 3854 / 316 / 0
Gdy jestem przeziębiony, to wystarczą mi 2-3 dni na ogólnodostępnych specyfikach typu Gripex, czy Fervex + w kurwę gorąca kąpiel, aby wypocić to całe chorobliwe ścierwo (może nie jest to zbyt dobre dla 'nabiału', ale jak się 'choruje' raz na rok, to czemu nie ?). Jeżeli mam zapchany nos, to jakieś krople do nosa, czy coś.
Grypy nie miałem, i nie wiem nawet, co to jest. Śmierć cherlawym kuhwom :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Głodówka + herbata z lipy.
  • 1392 / 10 / 0
Głodówka to może nie, ale na pewno lżejsza dieta. Mniej ilościowo i kalorycznie, za to lepiej jakościowo - aby nie obciążać dodatkowo organizmu, by ten mógł się skupić na walce z chorobą, a nie ciężkim do strawienia pokarmem.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 47 / / 0
Zazwyczaj gdy jestem przeziębiony to choruję z dwa tygodnie, choruję sporadycznie po i raz/dwa na rok ale zazwyczaj cykl się powtarza. W tym roku po woodzie jak mnie wzięło przeziębienie codziennie piłem gorące lekarstwa pokroju Fervexa - te naprawdę pomagają. Do tego krople do nosa, picie ciepłych napojów - dowadnienie się jest ważne. Codziennie jarałem weed i szczerze mówiąc czułem się lepiej. Jeżeli czujecie się naprawdę źle czasem warto poświęcić jeden dzień leżąc w łóżku, zaoszczędzi Wam to kilka dni katorgi.
  • 266 / 44 / 0
Dużo herbaty z miodem i sokiem z cytryny + wyleżeć i wypocić.
Fajny temat.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 3 / 0
Echinacea. Miód, czasem czosnek. Dużo ciepłej herbaty, ale łagodnej, nie owocowej.
"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

http://blackoleander.blogspot.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.