nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Fatmorgan pisze:Co daje ocet w ogólnym założeniu ?
nie spotkałem się z tą metodą :rolleyes:
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
No i jak mocno boli mnie gardło to wezmę jakiegoś Stepsilsa czy inną tabletkę do ssania
Come eat some chemicals
He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
Nananana pisze:xylometazolin - ja bym bardziej powiedział że na katar, przy którym nos jest zatkany, działa prawie natychmiast i zarazem jakieś whuj raza skuteczniej od sudafedów i acatarów
xylometazolin doskonale odtyka zatkany nos
osobiście po pierwszej aplikacji czyszczę nos, po czym aplikuję po raz wtóry
zostawmy sudafedy i acatary kociarzom
na bolące gardło polecam płukanie roztworem 2-3 łyżeczek soli w szklance wody, lub wypicie na raz soku ze świeżo wyciśniętej cytryny
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Grypy nie miałem, i nie wiem nawet, co to jest. Śmierć cherlawym kuhwom :finger:
Fajny temat.
http://blackoleander.blogspot.com/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).