Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 415 / 3 / 0
Miał ktoś mega problemy ze snem po DCP? (Bigos, ze Ty nie miałeś, to wiem... ^_^ )

@poprawione xd
Ostatnio zmieniony 18 października 2011 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
No ale wiesz co to mogło być też spowodowane tym że z rana klony wpierdalałem ^_^
Chociaż w sumie testowałem tez bez klonów i też spałem

@UP - nie DMC tylko DCP ^_^
Ostatnio zmieniony 18 października 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
I.V ktoś testował?
  • 2428 / 90 / 0
Z tego co pamiętam to chyba na LGH ktoś o tym pisał i nic ciekawego poza okropnym bólem żył :gun: dla noska DCP jest straszne a co robi z kablami to sie boję myśleć o tym :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Jakby tak przyjebać z gliceryną? Może pomoże, wiem, że przy etOH pomaga (sprawdzone empirycznie - bupra). Panie, nie drzyj sie tak, ja prosty człek jestem, to i prosto myślę, nie? No.
  • 279 / 1 / 0
Próbowałem to wczoraj i koksu to nie przypomina bardziej na serotonine działa niż dopamine może minimalnie. W nosa nie żarło, był to taki granulat beżowy coś ala te takie herbatki rozpuszczalne z misiem na opakowaniu w zakręcanych pojemnikach i pachniało migdałami jak stary dobry metylon. Czas działania dosyć długi, pojawił się nawet efekt strobo jak po motylu czy mdma ale bez stymulacji. Raczej to nie warte swojej ceny jest. Za tą cenę wolę dobre sprawdzone mdma :-)
Miał ktoś mega problemy ze snem po DCP?
Ja miałem ale nie do końca jestem przekonany że to przez to
  • 41 / / 0
RTI111 pojawilo sie w koncu w jednym z polskich sklepow. Probowal ktos juz moze co warty ten sort? Cena jest dosc wysoka dlatego nie chce wtopi pieniedzy w jakis niedzialajacy chłam.Dlatego pls o opinie kogos kto zamiawial to z polskiego sklepu.
  • 279 / 1 / 0
ja próbowałem i koksu nie przypomina bardziej w strone MDMA albo to działa tak albo to nie to co ma być :scared:
  • 21 / / 0
A jak dawkowales MegaMotyl? Ile mg? Jezeli dzialalo podobnie do MDMA tzn pozytywnie i przyjemnie? Ile czasu 1 dawka trzyma? Wydajne?
Uwaga! Użytkownik OLISADEBE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
I jak oczy, a jak z dorzucaniem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.