Geko3 pisze:myślę że 300mg M1 doustnie. I już mamy jak po MDMA. :P
pillmann pisze:chyba nie miales w paszczy MDMA
Jeżeli próbowałeś oba specyfiki, to opisz podobieństwa i różnice. tak dla potomnych
Ahh ale musze dodac iż na mnie to troche inaczej działa, mefedron mnie nie pobudza jakoś specjalnie, jestem wrecz upierdolony jak po opio. Także jestemw s tanie zrozumieć że dla niektórych mef to zbytni rozpierdalacz.
I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-MDA ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
cuba23tt pisze:nie zgodze się że jest podobnie po mefie i m1 występuje trzeźwy umysł że potrafisz kontrolować co robisz i mówisz po mdma zwłaszcza dużej dawce cieżko się panuje nad tym co się mówi i robi i jest mega love&pice do świata co raczej czuję sie nie jako złudzenie jak po mefie tylko rzeczywistość tu i teraz ;-)
I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-mda ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".