Geko3 pisze:myślę że 300mg M1 doustnie. I już mamy jak po MDMA. :P
pillmann pisze:chyba nie miales w paszczy MDMA
Jeżeli próbowałeś oba specyfiki, to opisz podobieństwa i różnice. tak dla potomnych
Ahh ale musze dodac iż na mnie to troche inaczej działa, mefedron mnie nie pobudza jakoś specjalnie, jestem wrecz upierdolony jak po opio. Także jestemw s tanie zrozumieć że dla niektórych mef to zbytni rozpierdalacz.
I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-MDA ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
cuba23tt pisze:nie zgodze się że jest podobnie po mefie i m1 występuje trzeźwy umysł że potrafisz kontrolować co robisz i mówisz po mdma zwłaszcza dużej dawce cieżko się panuje nad tym co się mówi i robi i jest mega love&pice do świata co raczej czuję sie nie jako złudzenie jak po mefie tylko rzeczywistość tu i teraz ;-)
I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-mda ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.