Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
50mg M1 + 70-100mg b1 + 25-30mg pFPP + 150-200mg MeOPP. Jak dla mnie proporcja dająca identyczne efekty jak MDMA. Jedyne co, to nie da się potem zasnąć.

Właśnie czuję to "mrowienie w nogach". Znaczy że włazi %-D
  • 46 / / 0
myślę że 300mg M1 doustnie. I już mamy jak po MDMA. :P
  • 213 / 3 / 0
według mnie też. aczkolwiek troszkę brakuje magii i lekkiej psychodelii.
  • 627 / 7 / 0
Geko3 pisze:
myślę że 300mg M1 doustnie. I już mamy jak po MDMA. :P
chyba nie miales w paszczy MDMA %-D
  • 212 / 3 / 0
pillmann pisze:
chyba nie miales w paszczy MDMA %-D
Jeżeli próbowałeś oba specyfiki, to opisz podobieństwa i różnice. tak dla potomnych :-)
  • 137 / / 0
Jeżeli próbowałeś oba specyfiki, to opisz podobieństwa i różnice. tak dla potomnych
wiele razy były pisane efekty obu specyfików na forum ;-)
  • 2179 / 30 / 0
moge wyrzec iż zarówno mefedron jak i M1 działają zajebiście i owszem ktoś kto je próbował może już nie być tak bardzo zachwycony MDMA. Oczywiście to ostatnie jest lepsze z racji czasu trwania, efektów i w zasadzie braku zwała. Ale efekty owe wcale aż tak bardzo sie nie różnią. Także przestańcie z tym MDMA tak srać po gaciach. Wg mnie mefedron ustępuje ekstazie tylko w swej toksyczności. Rzekłbym iż pod jednym względem jest nawet lepszy. Nie trzeba czekac aż sie wkręci, nie ma żadnego okresu przejściowego tylko seteczke w nos i lecisz od razu na dopalaczu. Euforie są zdecydowanie porównywalne.
Ahh ale musze dodac iż na mnie to troche inaczej działa, mefedron mnie nie pobudza jakoś specjalnie, jestem wrecz upierdolony jak po opio. Także jestemw s tanie zrozumieć że dla niektórych mef to zbytni rozpierdalacz.
Ostatnio zmieniony 24 września 2010 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 137 / / 0
nie zgodze się że jest podobnie po mefie i M1 występuje trzeźwy umysł że potrafisz kontrolować co robisz i mówisz po MDMA zwłaszcza dużej dawce cieżko się panuje nad tym co się mówi i robi i jest mega love&pice do świata co raczej czuję sie nie jako złudzenie jak po mefie tylko rzeczywistość tu i teraz ;-)

I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-MDA ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
  • 19 / / 0
Gwynnbleid, zgadzam się z Twoją opinią, jak dla mnie MDMA lepsze jest jedynie pod tym względem, że faza trwa duuuużo dłużej i nie muszę sobie dokładek robić, poza tym bardziej podoba mi się euforia po mefie, jest taka nieziemska iiiii... no nie potrafię tego pięknego uczucia ubrać w słowa :) Faktycznie zdaje mi się, że dla niektórych jest po prostu za mocna. Chociaż MDMA też fajne, ale jak sobie przypomnę co się z moim nosem działo... maskara.
  • 2179 / 30 / 0
cuba23tt pisze:
nie zgodze się że jest podobnie po mefie i m1 występuje trzeźwy umysł że potrafisz kontrolować co robisz i mówisz po mdma zwłaszcza dużej dawce cieżko się panuje nad tym co się mówi i robi i jest mega love&pice do świata co raczej czuję sie nie jako złudzenie jak po mefie tylko rzeczywistość tu i teraz ;-)

I mam jeszcze takie pytanko czy może ktoś już próbował z was 5-methyl-mda ? Bo od dłuższego czasu się zastanawiam czy by nie zamówić sobie tak z paczki na spróbowanie ale bardzo mało info na ten temat zwłąszcza trip raportów nawet na zagranicznych forach :-(
możliwe ale ja tego tak nie odczuwam, generlanie mam dosyć dużą kontrole po wszystkim a efekty empatogenne nie są aż tak silnie zaznaczone nawet po MDMA.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...