Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
o to to, zresztą ja po powoju w ogóle się czuję jak dzieciak, ta niewypowiedziana radocha przy lustrze 'oo patrzcie źrenice mi rozwaliło!' :-D jeszcze twarz biała jak papier co daje naprawdę niesamowity efekt.
a w nocy chyba wcale nie widać lepiej. własciwie to w ogóle nie widać lepiej, wszystko jest zamazane.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: beks »
chyba ze mowimy o widzeniu kolorow Son. ;-)
Uwaga! Użytkownik beks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
a ja sie tak kółek najadkem że nie widac moich teczówqekkkk ajjjjjjjjj super
Maisssterrr qrwy
  • 147 / 5 / 0
@burek123
hehe, tylko pozazdrościc.. Ja też kocham jak mam takie źrenice wyjebane w kosmos, tyle że w moim przypadku tylko spostrzegawczy je zobaczy, bo mam swoje czarne oczy :-D Każdy mi zawsze mówi że mam uwodzicielki, wciągający wzrok, i że mam ładne oczy :-p wiem że chwalipięta jestem, hehe. W każdym razie czy się naćpam, czy nie, to i tak mam "naćpane" oczy, i jak chodze na disco, i zdarzy się że jestem trzeźwa, to i tak mnie palcami wytykują -" o ale naćpana!!" dlatego już się do tego przyzwyczaiłam ;-)
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
newbe pisze:
człowiek z powiekszonymi zrenicami wyglada bardziej atrakcyjnie :)
kobiety przynajmniej bardziej mnie pociagaja gdy maja powiekszone zrenice :)
w sredniowieczu czy tam renesansie kobietyjadly bielunia po to aby miec piekne oczka
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: beks »
nie wiem czy bielunia. wiem ze w starozytnym rzymie kobiety uzywaly pokrzyku. stad w sumie : "belladonna" ;-)
Uwaga! Użytkownik beks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie jadły ale właśnie zakrapiały sobie oczy. I właściwie to nie bieluniem tylko tak jak powiedział już beks pokrzykiem wilczą jagodą.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
hihi ale ze mnie humanista

ja rano zawsze mam rozjebane spodki na oczach, i ogolnie tak mam, ale nie widac, bo mam brazowo ciemne oczy.. a jak bylem total malolat to mialem wrecz węgle :)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: baska_157 »
ja też zazwyczaj mam ogromne źrenice, ale jak aplikowałam dxm to nie miałam wogóle praktycznie tęczówek, tylko co tu mówić o podrywaniu jak przedawkujesz i nie dasz rady nic powiedzieć, ani chociaż w małym stopniu ograniczyć robo-walking heh :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik baska_157 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.