a w nocy chyba wcale nie widać lepiej. własciwie to w ogóle nie widać lepiej, wszystko jest zamazane.
hehe, tylko pozazdrościc.. Ja też kocham jak mam takie źrenice wyjebane w kosmos, tyle że w moim przypadku tylko spostrzegawczy je zobaczy, bo mam swoje czarne oczy :-D Każdy mi zawsze mówi że mam uwodzicielki, wciągający wzrok, i że mam ładne oczy :-p wiem że chwalipięta jestem, hehe. W każdym razie czy się naćpam, czy nie, to i tak mam "naćpane" oczy, i jak chodze na disco, i zdarzy się że jestem trzeźwa, to i tak mnie palcami wytykują -" o ale naćpana!!" dlatego już się do tego przyzwyczaiłam ;-)
newbe pisze: człowiek z powiekszonymi zrenicami wyglada bardziej atrakcyjnie :)
kobiety przynajmniej bardziej mnie pociagaja gdy maja powiekszone zrenice :)
wujek supra
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ja rano zawsze mam rozjebane spodki na oczach, i ogolnie tak mam, ale nie widac, bo mam brazowo ciemne oczy.. a jak bylem total malolat to mialem wrecz węgle :)
wujek supra
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.