a w nocy chyba wcale nie widać lepiej. własciwie to w ogóle nie widać lepiej, wszystko jest zamazane.
hehe, tylko pozazdrościc.. Ja też kocham jak mam takie źrenice wyjebane w kosmos, tyle że w moim przypadku tylko spostrzegawczy je zobaczy, bo mam swoje czarne oczy :-D Każdy mi zawsze mówi że mam uwodzicielki, wciągający wzrok, i że mam ładne oczy :-p wiem że chwalipięta jestem, hehe. W każdym razie czy się naćpam, czy nie, to i tak mam "naćpane" oczy, i jak chodze na disco, i zdarzy się że jestem trzeźwa, to i tak mnie palcami wytykują -" o ale naćpana!!" dlatego już się do tego przyzwyczaiłam ;-)
newbe pisze: człowiek z powiekszonymi zrenicami wyglada bardziej atrakcyjnie :)
kobiety przynajmniej bardziej mnie pociagaja gdy maja powiekszone zrenice :)
wujek supra
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ja rano zawsze mam rozjebane spodki na oczach, i ogolnie tak mam, ale nie widac, bo mam brazowo ciemne oczy.. a jak bylem total malolat to mialem wrecz węgle :)
wujek supra
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.