a w nocy chyba wcale nie widać lepiej. własciwie to w ogóle nie widać lepiej, wszystko jest zamazane.
hehe, tylko pozazdrościc.. Ja też kocham jak mam takie źrenice wyjebane w kosmos, tyle że w moim przypadku tylko spostrzegawczy je zobaczy, bo mam swoje czarne oczy :-D Każdy mi zawsze mówi że mam uwodzicielki, wciągający wzrok, i że mam ładne oczy :-p wiem że chwalipięta jestem, hehe. W każdym razie czy się naćpam, czy nie, to i tak mam "naćpane" oczy, i jak chodze na disco, i zdarzy się że jestem trzeźwa, to i tak mnie palcami wytykują -" o ale naćpana!!" dlatego już się do tego przyzwyczaiłam ;-)
newbe pisze: człowiek z powiekszonymi zrenicami wyglada bardziej atrakcyjnie :)
kobiety przynajmniej bardziej mnie pociagaja gdy maja powiekszone zrenice :)
wujek supra
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ja rano zawsze mam rozjebane spodki na oczach, i ogolnie tak mam, ale nie widac, bo mam brazowo ciemne oczy.. a jak bylem total malolat to mialem wrecz węgle :)
wujek supra
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.