Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Jaki jest realny czas działania buprenorfiny podanej i.v po której można podać dawke przedłużającą działanie poprzedniej?
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Plastry transtec chyba nie nadają się do schodzenia, nie wiem. Chciałbym więc zejsc za pomocą bunondolu. nie znam lekarza do, którego mógłbym się udać i nawet zapłacić za reckę. U mnie w mieście mam już niestety etykietkę i nic z tego nawet jeżeli chcę dobrze i miałoby to być do zaleczenie się, a nie ćpania jako takiego...
W mieście niedaleko ode mnie jest program metadonowy, a wobec tego to i buprę muszą oferować do substytucji, tylko, że nie mam możliwości z tego skorzystać - brak ubezpieczenia. Jedyne co mi przychodzi do głowy to podłapać tam kogoś i poprosić czy by nie odsprzedał - takie porady pisali niektórzy na forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tak to się odbywa.
Proszę o pomysły, skąd mogę wysępic bunondol.
edit: musiałam edytowac Twojego posta, ponieważ łamał regulamin forum. pzdrw. - v.
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Umówić sobie prywatnie wizyte u lekarza (odpowiedniegio, nie bd aż tak ułatwiał zadania - trzeba samemu się natrudzic, mi nikt na tacy plasterków nie podał jak kwiczałem i latałem ze sraczką co 2 minuty po zjedzeniu 2,5 paczki kody bo i tak nie działała) i powiedzieć że Ojca/Wujka tak rwie w plecach - i dostaje takie plastry na uśmierzenie bólu (tylko warunek KONIECZNY, TRZEBA MIEĆ PUSTE OPAKOWANIE PO PLASTRACH, U MNIE ŻADEN KŁOPOT) a jutro wyjeżdza w "trasę/delegację" i nie może się ruszyć w domu biedulek bo go matula/ciotunia okładami ciepłymi po plecach okłada bo tylko wtedy coś tam pomagają (najpierw trzeba poczytać na co sa te plastry wypisywane - każdy kto ma opakowanie i ulotkę ten sobie na bank poradzi, trzeba być trochę ogarniętym i na bank min. 30stki dostaniesz).
A potem tylko już wystarczy mieć raz u jednego lekarza wypisane, i raz na jakiś czas zajrzeć znów, uzupełniając zapasy.
Wyższa szkoła jazdy, to ugadać sobie lekarza, który ma pieczątki/uprawnienia do wystawiania "róznych niezbędnych nam lekarstw" (ofc'z za hajs, bo wtedy Cię traktują jak klienta, na zasadzie papier za papier - czyli usługa wykonana i obie strony sa hppy) tylko wcześniej chodz raz wyżulic na NFZcie w przychodni chociaz po 1 pacze (np. klonow i alpry) czy tramadolu i mieć wbite w papier że było kiedykolwiek wydawane.
Wtedy z kopią ciśniemy do naszego lekarza (tego co już bedzie od tej pory naszym "stałym lekarzem" - j/w wspomiałem ODPŁATNIE i recki na 100%) i umawiamy się co jaki czas możemy robić "zapasy".
Ja tam już się leczę u swojego lekarza ponad 2 lata, co miesiąc uzupełniam zapasy klonów, alpry oraz bupry i jest wszystko na 100%, bez żadnego rejestrowania w poradniach a już co najważniejsze 0 wpisów w papierach.
Fakt, że płacic trzeba ale lepiej tak niż mieć potem w papierach nasrane, że jest się ćpakiem i się zażywa psychotropy.
Tylko to trzeba byc normalnym, odpowiedzialnym człowiekiem i nie robić przypału lekarzowi (lepiej dac zarobić i za ta kolejną reckę zapłacic, niż sobie spalić kontakt i potem szukać kogoś kto bd siedział cicho i jeszcze z usmiechem na twarzy wypisze to co potrzeba + zawsze jak bd trzeba to i pomoze jako i normalny lekarz).
Ja trafiłem na zajebistą P. doktor, serdecznie pozdrawiam :)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.