Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Mam pytanie ,krótko i na temat :
Jaki jest realny czas działania buprenorfiny podanej i.v po której można podać dawke przedłużającą działanie poprzedniej?
  • 286 / 3 / 0
Przy okazji zapytam ile czasu można trzymać bupre w tabletkach bo mam jej w chuj ale nie używam ....
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 69 / / 0
A mi się akurat bupra skończyła (zostało ok 1.5mg) I co tu zrobić? Od jutra będę latał po lekarzach, albo spróbuję u psychiatry uzależnień.
  • 182 / 3 / 0
a ja całą wyprzedałem bo nie działała...
luminal_100
  • / / 0
A ją zchodze z bupry mam butle trama i z 20klonów przez 3dni został mi 1kurwa jeszcze będęd miał operacle bo mam zespół cieśni nadgarstka w dupe jebana mac jutro idę do ortopedy jak się dostanę oczywiście to wysepie sobie bupre pokaże zaświadczenie
  • 477 / 18 / 0
[cut-v.]
Plastry transtec chyba nie nadają się do schodzenia, nie wiem. Chciałbym więc zejsc za pomocą bunondolu. nie znam lekarza do, którego mógłbym się udać i nawet zapłacić za reckę. U mnie w mieście mam już niestety etykietkę i nic z tego nawet jeżeli chcę dobrze i miałoby to być do zaleczenie się, a nie ćpania jako takiego...
W mieście niedaleko ode mnie jest program metadonowy, a wobec tego to i buprę muszą oferować do substytucji, tylko, że nie mam możliwości z tego skorzystać - brak ubezpieczenia. Jedyne co mi przychodzi do głowy to podłapać tam kogoś i poprosić czy by nie odsprzedał - takie porady pisali niektórzy na forum, ale nie wiem czy rzeczywiście tak to się odbywa.
Proszę o pomysły, skąd mogę wysępic bunondol.

edit: musiałam edytowac Twojego posta, ponieważ łamał regulamin forum. pzdrw. - v.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 261 / 7 / 0
Obojętnie że jesteś tam znany jako ćpun, bo każda przychodnia psychiatryczna musi ciebie przyjąć, a gdy lekarz stwierdzi zespół abstynencyjny, to raczej napewno wypisze tobie Bunondol. Tym bardziej, że tej lek jest silnym blokerem, więc uniemożliwia ćpanie innych opio. Nie widzę przeszkód, aby psychiatra nie miał tobie tego wypisać.
Uwaga! Użytkownik Kredaguma jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 18 / 0
Widzisz o tym nie pomyślałem znaczy o psychiatrze, miałem na myśli interniste/lekarza POZ, ale faktem jest że ze 2 miechy temu byłem u psychiatry tej co się leczę i ona odmówiła akurat, kierując mnie na szpitalny dtx z, którego nie mogłem skorzystać... tak więc spróbuje prywatnie. Zapłacę te 100zł, a przynajmniej będę mógł spokojnie sobie zejść - o ile mi wypisze. Będę celował w tych co pracują przy przychodni leczenia uzależnień, na pewno przyjmują też prywatnie.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
luminal_100
  • / / 0
Stary żaden psychol nie wypisze ci bupry bo ty chcesz zejść z opio w ten sposób jedyne co będą oferować to skierowanie na detox . Zrób tak dzwon po lekarzach i mów co potrzebujesz tylko radził bym nie mówić o uzależnieniu bo lekarze w pl mają gowniane pojęcie czym leczyć uzależnionych od opio lepiej mów że dostawałes takie tab na ból kręgosłupa i idź prywanie to może coś z tego będzie
  • 154 / 1 / 0
Ja od siebie moge polecić taki patent.
Umówić sobie prywatnie wizyte u lekarza (odpowiedniegio, nie bd aż tak ułatwiał zadania - trzeba samemu się natrudzic, mi nikt na tacy plasterków nie podał jak kwiczałem i latałem ze sraczką co 2 minuty po zjedzeniu 2,5 paczki kody bo i tak nie działała) i powiedzieć że Ojca/Wujka tak rwie w plecach - i dostaje takie plastry na uśmierzenie bólu (tylko warunek KONIECZNY, TRZEBA MIEĆ PUSTE OPAKOWANIE PO PLASTRACH, U MNIE ŻADEN KŁOPOT) a jutro wyjeżdza w "trasę/delegację" i nie może się ruszyć w domu biedulek bo go matula/ciotunia okładami ciepłymi po plecach okłada bo tylko wtedy coś tam pomagają (najpierw trzeba poczytać na co sa te plastry wypisywane - każdy kto ma opakowanie i ulotkę ten sobie na bank poradzi, trzeba być trochę ogarniętym i na bank min. 30stki dostaniesz).
A potem tylko już wystarczy mieć raz u jednego lekarza wypisane, i raz na jakiś czas zajrzeć znów, uzupełniając zapasy.

Wyższa szkoła jazdy, to ugadać sobie lekarza, który ma pieczątki/uprawnienia do wystawiania "róznych niezbędnych nam lekarstw" (ofc'z za hajs, bo wtedy Cię traktują jak klienta, na zasadzie papier za papier - czyli usługa wykonana i obie strony sa hppy) tylko wcześniej chodz raz wyżulic na NFZcie w przychodni chociaz po 1 pacze (np. klonow i alpry) czy tramadolu i mieć wbite w papier że było kiedykolwiek wydawane.
Wtedy z kopią ciśniemy do naszego lekarza (tego co już bedzie od tej pory naszym "stałym lekarzem" - j/w wspomiałem ODPŁATNIE i recki na 100%) i umawiamy się co jaki czas możemy robić "zapasy".

Ja tam już się leczę u swojego lekarza ponad 2 lata, co miesiąc uzupełniam zapasy klonów, alpry oraz bupry i jest wszystko na 100%, bez żadnego rejestrowania w poradniach a już co najważniejsze 0 wpisów w papierach.

Fakt, że płacic trzeba ale lepiej tak niż mieć potem w papierach nasrane, że jest się ćpakiem i się zażywa psychotropy.

Tylko to trzeba byc normalnym, odpowiedzialnym człowiekiem i nie robić przypału lekarzowi (lepiej dac zarobić i za ta kolejną reckę zapłacic, niż sobie spalić kontakt i potem szukać kogoś kto bd siedział cicho i jeszcze z usmiechem na twarzy wypisze to co potrzeba + zawsze jak bd trzeba to i pomoze jako i normalny lekarz).

Ja trafiłem na zajebistą P. doktor, serdecznie pozdrawiam :)
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.