Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 360 / 35 / 6
Poliż i poczujesz co to ... Wygląda jak czopek 😂( sorry skojarzenie )
  • 5 / / 0
Kolega lizał już 😂😂😂 bez smaku
  • 21 / 3 / 0
z wyglądu przypomina ałun w tym czopku
  • 1311 / 334 / 12
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
a klepie to chociaż? %-D

mnie to na jakis przyszlifowany minerał wyglada; kalcyt, kwarc, czy cos takiego…

wrzuć na łyżkę i podgrzej - moze wybuchnie :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 112 / 39 / 0
Nie wygląda na nic z czym się spotkałem. Może jakiś chemik artysta stworzył perfekcyjny kryształ mefedronu. Jak bez smaku i zapachu to bym omijał, ale kibicuje że ty albo kolega spróbujesz bo ciekawe co to.
  • 4 / / 0
Siemanko, jeśli umieszczam post w złym dziale to proszę mnie poprawić. Rzadko się udzielam :)

Trafiło do mnie takie fajne cudo w Holandii, koloru żółtego, w kształcie prostokąta, z jednym bokiem zaokrąglonym z napisem " the north face " .
Jaką może mieć moc ?
MDMA czy jakaś trójeczka siedzi w tym ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
Dostałem dziś na testy jakiegoś " mefa " koloru żółtego. Z tego co dostałem za info to że robione na bazie koki, lub zbliżone do jej działania i jest to typowy mocny euforyk wg tej osoby i mam z tym uważać 😅

Spotkał się ktoś z tym kiedyś?
https://files.fm/u/frtgxuvfkq
  • 290 / 86 / 0
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
Wyjebka pewnie.
  • 360 / 35 / 6
Danielotolero12
Zerknij na link poniżej . Chociaż z 2017 jest raport , ale w dziale MDMA są podane linki do stronek gdzie na bieżąco wrzucają z całego świata opisy różnych tablet .
https://mindzone.info/aktuelles/vorsich ... 5-mg-mdma/
  • 360 / 35 / 6
maryjanek1902 a to nie jest kryształ ałunu ? 🧐
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.