Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 360 / 35 / 6
Poliż i poczujesz co to ... Wygląda jak czopek 😂( sorry skojarzenie )
  • 5 / / 0
Kolega lizał już 😂😂😂 bez smaku
  • 21 / 3 / 0
z wyglądu przypomina ałun w tym czopku
  • 1321 / 335 / 12
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
a klepie to chociaż? %-D

mnie to na jakis przyszlifowany minerał wyglada; kalcyt, kwarc, czy cos takiego…

wrzuć na łyżkę i podgrzej - moze wybuchnie :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 112 / 39 / 0
Nie wygląda na nic z czym się spotkałem. Może jakiś chemik artysta stworzył perfekcyjny kryształ mefedronu. Jak bez smaku i zapachu to bym omijał, ale kibicuje że ty albo kolega spróbujesz bo ciekawe co to.
  • 4 / / 0
Siemanko, jeśli umieszczam post w złym dziale to proszę mnie poprawić. Rzadko się udzielam :)

Trafiło do mnie takie fajne cudo w Holandii, koloru żółtego, w kształcie prostokąta, z jednym bokiem zaokrąglonym z napisem " the north face " .
Jaką może mieć moc ?
MDMA czy jakaś trójeczka siedzi w tym ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
Dostałem dziś na testy jakiegoś " mefa " koloru żółtego. Z tego co dostałem za info to że robione na bazie koki, lub zbliżone do jej działania i jest to typowy mocny euforyk wg tej osoby i mam z tym uważać 😅

Spotkał się ktoś z tym kiedyś?
https://files.fm/u/frtgxuvfkq
  • 305 / 89 / 0
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
Wyjebka pewnie.
  • 360 / 35 / 6
Danielotolero12
Zerknij na link poniżej . Chociaż z 2017 jest raport , ale w dziale MDMA są podane linki do stronek gdzie na bieżąco wrzucają z całego świata opisy różnych tablet .
https://mindzone.info/aktuelles/vorsich ... 5-mg-mdma/
  • 360 / 35 / 6
maryjanek1902 a to nie jest kryształ ałunu ? 🧐
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.