11 października 2024maryjanek1902 pisze: Kolega lizał jużbez smaku
mnie to na jakis przyszlifowany minerał wyglada; kalcyt, kwarc, czy cos takiego…
wrzuć na łyżkę i podgrzej - moze wybuchnie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Trafiło do mnie takie fajne cudo w Holandii, koloru żółtego, w kształcie prostokąta, z jednym bokiem zaokrąglonym z napisem " the north face " .
Jaką może mieć moc ?
MDMA czy jakaś trójeczka siedzi w tym ?
Spotkał się ktoś z tym kiedyś?
https://files.fm/u/frtgxuvfkq
11 października 2024maryjanek1902 pisze: Kolega lizał jużbez smaku
Zerknij na link poniżej . Chociaż z 2017 jest raport , ale w dziale MDMA są podane linki do stronek gdzie na bieżąco wrzucają z całego świata opisy różnych tablet .
https://mindzone.info/aktuelles/vorsich ... 5-mg-mdma/
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.