Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1106 / 221 / 0
Ja bym wrzucał nawet więcej przed, 0,5h do godziny, diazepam ma długi okres półtrwania i dosyć długo wchodzi, natomiast krople zupełnie odwrotnie.
  • 13 / / 0
Myślę o łaczeniu 30-50mg MDMA z 300 Tramalu Co o tym sądzicie? Próbował ktoś?
  • 12545 / 2433 / 0
^
Nie próbuj nawet takiego połączenia, bo może skończyć się zespołem serotoninowym https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3% ... rotoninowy
  • 195 / 35 / 0
Ile polecacie hydroksyzyny na 225 mg tramka?
  • 1106 / 221 / 0
Jak tylko jako antyhistamina, to i 10mg starczy, jak chcesz podbić sedację, to 20-40mg. Zamula dość mocno, więc jeśli tego nie lubisz to weź mniej.
  • 56 / / 0
Nie mogłem znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi na nurtujący mnie temat, więc zostawiam post dla potomnych.
Szukałem postu kogoś kto łączył mianseryne z tramadolem bez skutku więc spróbowałem na sobie.
mianseryna 60 mg (lek na stałe, na noc, o 21:00) i tramadol 600 mg (wrzucany od 6 rano do 14). Do tego też Chloroprotixen (lek na stałe, na noc o 21)
Bałem się ZS ale nie było żadnych problemów. Samo działanie takie jak bez mianseryny z tym, że albo mam tolerkę na opio albo mianseryna osłabiła działanie tramadolu (albo i to i to), bo normalnie taka dawka raczej by mnie bardziej poskładała.
  • 29 / 1 / 0
Jakie proporcje tramadolu z kodeiną na pierwszy raz ? kodeina zadziałała od pierwszego razu , 225 mg tramca też . Na kode tolerke mam małą na tramca też .
  • 8103 / 909 / 0
@up
150 mg kodeiny + 350 mg tramca.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 56 / / 0
Mam 1500mg tramadolu, 600mg kodeiny (niestety thiocodin tabletki) i dużo klonów (i depakine chrono). Jak to dzisiaj połączyć żeby było bezproblemowo?

Wczorajszy mix 1000mg tramadolu i 450 mg kody oraz 4 mg klona był przyjemny tylko przeszkodziło mi trzęsienie się które pojawiło się dużoo później (zbiłem je dodatkowym 1 mg klona pod język). Akcja serca i oddech były w normie.
  • 56 / / 0
Proszę użytkowników o poradę.

Mam 1500mg tramadolu, 600mg kodeiny (niestety thiocodin tabletki) i dużo klonów (i depakine chrono). Jak to dzisiaj połączyć żeby było bezproblemowo?

Wczorajszy mix 1000mg tramadolu i 450 mg kody oraz 4 mg klona był przyjemny tylko przeszkodziło mi trzęsienie się które pojawiło się dużoo później (zbiłem je dodatkowym 1 mg klona pod język). Akcja serca i oddech były w normie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.