Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 59 / 0
BlackBlackBlack pisze:
Jak wziąłem 250-300mg czułem się dziwnie, a po położeniu do łóżka miałem dużą chęć 'wyciągania się'. wtf? miał ktoś podobnie? Możliwe że dali mi coś innego? [pachniał jak beta-keton, kolor biały]
Brefedron (jak i metylon) przy podaniu dożylnym dają uczucie potężnego odrealnienia, zmianę uczucia ciała (strasznie lekkie/ciężkie), rozpływania, latania, dysocjację. Dochodzą do tego spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Ostatnio zmieniony 14 września 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 2 razy.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2428 / 90 / 0
Przy oralu i sniffie odrealnienie też występuje i to bardzo widoczne ^_^
Domyśliłem sie że o to chodzi , ale wolałem sie upewnić :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 1 / 0
Thirteen pisze:
spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Tak wyciągałem się dokładnie jak to dziewczyna na obrazku %-D Tylko problem był taki, że nie było ani odrobiny euforii przy tym. Zero. Nawet nastrój się nie poprawił. [nie mam żadnej tolerancji]. Metoda podania raz sniff raz oral [po ~350mg z przerwami 2 tyg]
Modyfikowany Bigos pisze:
I co to znaczy pachniał jak keton ? :D
Trudno powiedzieć. Wciągny przypomniał mi trochę mefedron/bufedron itd.

Obie porcje jakie brałem były od jednego sprzedawcy. Możliwe, że był to produkt z popsutej syntezy czy z czegoś takiego? :huh:
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Twoje "wyciąganie się" to typowy efekt, który daje mi serotonina zaczynająca rozpływać się po moim mózgu... Twoje wątpliwości są nieuzasadnione, np. działanie MDMA. Normalnie latałem na MDMA w klubie i wszystkich kochałem, taka wszechogarniająca miłość i siła. Natomiast raz miałem taką przygodę fajną, że jak zwykle zanim wychodziłem na imprezę zarzuciłem MDMA. No ale zamiast wylądować na imprezie to wylądowałem za namową koleżanki u niej "zapalić papierosa". No i skończyłem z nią w łóżku... luudzie... takieeeeego wyciągania to ja już nigdy potem nie miałem haha :) - leżąc na łóżku było mi taaak cudownie dobrze, że aż ziewałem od tej serotoniny ;).. Akcja trwała z koleżanką przeszło 3h i nadal nie miałem dosyć - ona już nie miała siły ;P. Podczas całego działania nie byłem w stanie podnieść się z tego łóżka i ogarnąć sytuacje - bo jak się okazało na sam koniec do pokoju wkroczyła jej mamusia, kto by pomyślał że ktoś tam jest jeszcze oprócz nas %-D 8-( ... CO i tak nie zmienia faktu, że nawet sobie nie przerywaliśmy jak ją zobaczyliśmy. Wracając do domu nadal ziewałem i zasnąłem w 5min.
Długa historia ale chodzi mi o to, że set & setting też mają diametralnie wpływ na nasz trip ;). Wrzuć brefedrona w innych warunkach sprzyjających dobremu samopoczuciu, wypad ze znajomymi itp
  • 42 / 1 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Zero alkoholu. Zero empatii tylko rozjebane źrenice po podaniu donosowym .
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6196 / 439 / 12
Próbowałeś tego sam? Ciężko odczuwać empatię w osobności.

Masz historię używania antydepresantów? Być może stwierdzone fobie społeczne, niezdolność do empatii?

Mówisz, że znasz zapach mefedronu i bufedronu. Próbowałeś obu? Jeśli tak, to dużo razy mefedron i kiedy ostatnio?

No i to podanie donosowe, serotoninergiki tracą dużo potencjału empatycznego tą drogą (vide metylon).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2428 / 90 / 0
No tak ,ale bref ma tak przepotężną empatie że nawet przy sniffie inne b-k wymiękają
  • 2334 / 9 / 0
To ja jakiś dziwny chyba jestem. Dla mnie była całkiem średniawa.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6196 / 439 / 12
Mnie też nie wystrzeliło. Może kwestia S&S, próbowałem tylko raz i niestety w gronie pozbawionym kobiet. Podejrzewam, że sprawdzę to pod tym kątem jeszcze.;)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.