BlackBlackBlack pisze:Jak wziąłem 250-300mg czułem się dziwnie, a po położeniu do łóżka miałem dużą chęć 'wyciągania się'. wtf? miał ktoś podobnie? Możliwe że dali mi coś innego? [pachniał jak beta-keton, kolor biały]
Domyśliłem sie że o to chodzi , ale wolałem sie upewnić
Thirteen pisze:spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Modyfikowany Bigos pisze: I co to znaczy pachniał jak keton ? :D
Obie porcje jakie brałem były od jednego sprzedawcy. Możliwe, że był to produkt z popsutej syntezy czy z czegoś takiego? :huh:
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Długa historia ale chodzi mi o to, że set & setting też mają diametralnie wpływ na nasz trip ;). Wrzuć brefedrona w innych warunkach sprzyjających dobremu samopoczuciu, wypad ze znajomymi itp
Modyfikowany Bigos pisze:A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Masz historię używania antydepresantów? Być może stwierdzone fobie społeczne, niezdolność do empatii?
Mówisz, że znasz zapach mefedronu i bufedronu. Próbowałeś obu? Jeśli tak, to dużo razy mefedron i kiedy ostatnio?
No i to podanie donosowe, serotoninergiki tracą dużo potencjału empatycznego tą drogą (vide metylon).
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.