BlackBlackBlack pisze:Jak wziąłem 250-300mg czułem się dziwnie, a po położeniu do łóżka miałem dużą chęć 'wyciągania się'. wtf? miał ktoś podobnie? Możliwe że dali mi coś innego? [pachniał jak beta-keton, kolor biały]
Domyśliłem sie że o to chodzi , ale wolałem sie upewnić
Thirteen pisze:spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Modyfikowany Bigos pisze: I co to znaczy pachniał jak keton ? :D
Obie porcje jakie brałem były od jednego sprzedawcy. Możliwe, że był to produkt z popsutej syntezy czy z czegoś takiego? :huh:
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Długa historia ale chodzi mi o to, że set & setting też mają diametralnie wpływ na nasz trip ;). Wrzuć brefedrona w innych warunkach sprzyjających dobremu samopoczuciu, wypad ze znajomymi itp
Modyfikowany Bigos pisze:A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Masz historię używania antydepresantów? Być może stwierdzone fobie społeczne, niezdolność do empatii?
Mówisz, że znasz zapach mefedronu i bufedronu. Próbowałeś obu? Jeśli tak, to dużo razy mefedron i kiedy ostatnio?
No i to podanie donosowe, serotoninergiki tracą dużo potencjału empatycznego tą drogą (vide metylon).
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.