Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 59 / 0
BlackBlackBlack pisze:
Jak wziąłem 250-300mg czułem się dziwnie, a po położeniu do łóżka miałem dużą chęć 'wyciągania się'. wtf? miał ktoś podobnie? Możliwe że dali mi coś innego? [pachniał jak beta-keton, kolor biały]
Brefedron (jak i metylon) przy podaniu dożylnym dają uczucie potężnego odrealnienia, zmianę uczucia ciała (strasznie lekkie/ciężkie), rozpływania, latania, dysocjację. Dochodzą do tego spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Ostatnio zmieniony 14 września 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 2 razy.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2428 / 90 / 0
Przy oralu i sniffie odrealnienie też występuje i to bardzo widoczne ^_^
Domyśliłem sie że o to chodzi , ale wolałem sie upewnić :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 1 / 0
Thirteen pisze:
spazmy ciała z przyjemności (rzucanie się po łóżku np. ;] ). Przy "niższych" drogach administracji pewnie to jest dużo słabsze, ale może coś podobnego miałeś. Wyciąganie się, zachwyt - to serotoninowa empatia jaką daje brefedron. Czasem jeszcze jakaś chęć przytulania się.
Tak wyciągałem się dokładnie jak to dziewczyna na obrazku %-D Tylko problem był taki, że nie było ani odrobiny euforii przy tym. Zero. Nawet nastrój się nie poprawił. [nie mam żadnej tolerancji]. Metoda podania raz sniff raz oral [po ~350mg z przerwami 2 tyg]
Modyfikowany Bigos pisze:
I co to znaczy pachniał jak keton ? :D
Trudno powiedzieć. Wciągny przypomniał mi trochę mefedron/bufedron itd.

Obie porcje jakie brałem były od jednego sprzedawcy. Możliwe, że był to produkt z popsutej syntezy czy z czegoś takiego? :huh:
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Twoje "wyciąganie się" to typowy efekt, który daje mi serotonina zaczynająca rozpływać się po moim mózgu... Twoje wątpliwości są nieuzasadnione, np. działanie MDMA. Normalnie latałem na MDMA w klubie i wszystkich kochałem, taka wszechogarniająca miłość i siła. Natomiast raz miałem taką przygodę fajną, że jak zwykle zanim wychodziłem na imprezę zarzuciłem MDMA. No ale zamiast wylądować na imprezie to wylądowałem za namową koleżanki u niej "zapalić papierosa". No i skończyłem z nią w łóżku... luudzie... takieeeeego wyciągania to ja już nigdy potem nie miałem haha :) - leżąc na łóżku było mi taaak cudownie dobrze, że aż ziewałem od tej serotoniny ;).. Akcja trwała z koleżanką przeszło 3h i nadal nie miałem dosyć - ona już nie miała siły ;P. Podczas całego działania nie byłem w stanie podnieść się z tego łóżka i ogarnąć sytuacje - bo jak się okazało na sam koniec do pokoju wkroczyła jej mamusia, kto by pomyślał że ktoś tam jest jeszcze oprócz nas %-D 8-( ... CO i tak nie zmienia faktu, że nawet sobie nie przerywaliśmy jak ją zobaczyliśmy. Wracając do domu nadal ziewałem i zasnąłem w 5min.
Długa historia ale chodzi mi o to, że set & setting też mają diametralnie wpływ na nasz trip ;). Wrzuć brefedrona w innych warunkach sprzyjających dobremu samopoczuciu, wypad ze znajomymi itp
  • 42 / 1 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
A inne efekty wystąpiły ? np miażdżąca empatia itp ? Może po prostu 350mg to za mała dawka dla Ciebie ?
Nie piłeś czasem alku przed wzięciem tego ?
Zero alkoholu. Zero empatii tylko rozjebane źrenice po podaniu donosowym .
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6199 / 439 / 12
Próbowałeś tego sam? Ciężko odczuwać empatię w osobności.

Masz historię używania antydepresantów? Być może stwierdzone fobie społeczne, niezdolność do empatii?

Mówisz, że znasz zapach mefedronu i bufedronu. Próbowałeś obu? Jeśli tak, to dużo razy mefedron i kiedy ostatnio?

No i to podanie donosowe, serotoninergiki tracą dużo potencjału empatycznego tą drogą (vide metylon).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2428 / 90 / 0
No tak ,ale bref ma tak przepotężną empatie że nawet przy sniffie inne b-k wymiękają
  • 2334 / 9 / 0
To ja jakiś dziwny chyba jestem. Dla mnie była całkiem średniawa.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6199 / 439 / 12
Mnie też nie wystrzeliło. Może kwestia S&S, próbowałem tylko raz i niestety w gronie pozbawionym kobiet. Podejrzewam, że sprawdzę to pod tym kątem jeszcze.;)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.