Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
To widzę, że myślisz podobnie do mnie, tylko z mambą, zamiast żelatyną/galaretką-słodka otoczka, w której się zamknie produkt ekstrakcji, jak w kapsułce i to połknie :) A z tymi przyklejającymi się bombkami, no nie wiem... Brzmi groźnie, ale mi się jeszcze nie zdarzyło (chociaż w formie bombki ze 2-3 razy to szamałem, 4-5 w ogóle, jeśli chodzi o benzę)
  • 14 / / 0
Ja to bym w ogóle walił bez ekstrakcji, tylko ze obawiam się o tą sól :/ Już raz jadłem bez ekstrakcji, za pierwszym razem, dwie saszety. No i jakoś poszło, tylko że po pierwsze właśnie zdrowie, a po drugie poszło do tego półtora litra mineralnej jakoś xD no i wkurzało mnie ciągłe łażenie do kibla. No i na pewno w takiej sytuacji faza słabsza, no bo rozpuszczony produkt w takiej ilości wody :/
  • 7 / / 0
Ja raz po ekstrakcji przez chusteczkę miałem głupi pomysł, żeby jej efekt rozpuścić w małej ilości wody-efektem było sparaliżowane, odrętwiałe gardło, przez chwilę problem ze złapaniem oddechu i ohydny posmak, który jeszcze przez pół godziny się utrzymywał wraz z odrętwieniem całego gardło-przełyku... Coś okropnego. benzydamina chyba w cipaczu znieczula intymne okolice, a sól jest tym, co faktycznie odkaża (weź sobie wyobraź samą sól tam zapodać-jakby to musiało palić...) W każdym razie, tak jak inny user ma traumę na temat przyklejonej bombki, ja mam teraz traumę odnośnie bezpośredniego kontaktu benzy z wnętrzem otworu gębowego przy aplikacji.

A co do sposobów konsumpcji-no właśnie, bez ekstrakcji to złoo jest. A taka ilość wody może rozcieńczyć i osłabić. Ja na ogół bombki ładowałem, ale gdzieś na forum wyczytałem, że niby w bombce trochę bardziej długotrwałe efekty są, ale słabsze, niż przy innych sposobach-stąd tak kombinuję, mając uraz do bezpośredniego łykania gardzielą.
  • 776 / 2 / 0
Imo najlepszym sposobem są stare, dobre srajtaśmowe bombki. Trzeba tylko umieć ją zrobić z jak najmniejszej ilości papieru.
Kapsułki to dla mnie za dużo zabawy.

Co do pomysłów z chusteczkami i torebkami od herbaty... dla mnie to fatalny pomysł.
To są rzeczy, które zostały zaprojektowane by nie rozlatywały się w wodzie. Cholera go wie ile takie coś będzie się rozkładać w żołądku.
Stara, dobra srajtaśma jest imo najlepsza.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 53 / 1 / 0
Mój brat bierze kreatyne, więc biorę sobie pare kapsułek, wysypuje zawartość i daję tam benzo.Najlepiej w ten sposób.A jak ktoś nie ma dostępu do takich kapsułek to w niektórych aptekach są i we wszystkich sklepach ze zdrową żywnością.Pytać o kapsułki skrobiowe jak największe i już bo w te małe nie ma co się pchać bo mało tam wchodzi benzo i musisz łykać z 20tabsów na jakieś3/4 saszety.
  • 10 / / 0
Ja niedawno wyekstraktowałem 1g benzy.
Spróbowałem rozpuścić go w wodzie. Wiedziałem, że smak będzie okropny, więc pomyślałem jakby go tu zniwelować.
Wciągnąłem troszkę tabaki Redbulla i zjadłem 2 plastry cytrny.
Chlup rozpuszczona benza w dziób, szybko popić herbatą. Żadnego smaku nie czułem :)
CYTRYNA!
Chociaż gardło to czułem znieczulone lekko. Następnym razem spróbuję zapakować w kapsułki.
Uwaga! Użytkownik Cielu1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
No cytryna ogólnie zabija smak soli.
A co do kapsułek to nie kupuj za dużych, ostatnio u kumpla widziałem te od kreatyny to się przeżegnałem jak takie coś wielkiego może przejść przez gardło
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 580 / 4 / 0
Ja właśnie dzisiaj (dopiero) wpadłem na pomysł zrobienia bombek. Wcześniej rozpuszczałem w wodzie (kurwa, ohyda) i zapijałem szybko czymś normalnym.
A dzisiaj to był majstersztyk! Nie dość, że przeczytałem dokładnie dobre kilkadziesiąt stron o benzynie, zrobiłem bombeczki z chusteczki
Spoiler:
a na koniec posmarowałem je masłem- to jest genialne! :finger: Ten sposób nie ma żadnych wad oprócz czasu pakowania w chusteczkę- w moim przypadku było to niecałe 10 minut na 4 bardzo ładne, wyślizgane bombki %-D Aha, zużyłem zaledwie połowę chusteczki higienicznej i jeszcze zostało.
Boję się jedynie o następny dzień, albo o 2 następne; ponieważ ostatnim razem gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem; tak samo z herbatą. Nawet zacząłem się poważnie przejmować. Na szczęście, ustąpiło po czasie, ale starałem się pić jakieś elektrolity i witaminy
  • 1027 / 5 / 0
virion pisze:
gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem
No bo przecież benza jest zajebiście bezpieczna, i nie służy wcale do płukania waginy, tylko do tego żeby ćpuny mogły poznać smak ambrozji %-D
  • 3007 / 7 / 0
Bo nie masz porządnego żołądka od co :D
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.