Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
A co do sposobów konsumpcji-no właśnie, bez ekstrakcji to złoo jest. A taka ilość wody może rozcieńczyć i osłabić. Ja na ogół bombki ładowałem, ale gdzieś na forum wyczytałem, że niby w bombce trochę bardziej długotrwałe efekty są, ale słabsze, niż przy innych sposobach-stąd tak kombinuję, mając uraz do bezpośredniego łykania gardzielą.
Kapsułki to dla mnie za dużo zabawy.
Co do pomysłów z chusteczkami i torebkami od herbaty... dla mnie to fatalny pomysł.
To są rzeczy, które zostały zaprojektowane by nie rozlatywały się w wodzie. Cholera go wie ile takie coś będzie się rozkładać w żołądku.
Stara, dobra srajtaśma jest imo najlepsza.
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Spróbowałem rozpuścić go w wodzie. Wiedziałem, że smak będzie okropny, więc pomyślałem jakby go tu zniwelować.
Wciągnąłem troszkę tabaki Redbulla i zjadłem 2 plastry cytrny.
Chlup rozpuszczona benza w dziób, szybko popić herbatą. Żadnego smaku nie czułem :)
CYTRYNA!
Chociaż gardło to czułem znieczulone lekko. Następnym razem spróbuję zapakować w kapsułki.
A co do kapsułek to nie kupuj za dużych, ostatnio u kumpla widziałem te od kreatyny to się przeżegnałem jak takie coś wielkiego może przejść przez gardło
A dzisiaj to był majstersztyk! Nie dość, że przeczytałem dokładnie dobre kilkadziesiąt stron o benzynie, zrobiłem bombeczki z chusteczki
Boję się jedynie o następny dzień, albo o 2 następne; ponieważ ostatnim razem gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem; tak samo z herbatą. Nawet zacząłem się poważnie przejmować. Na szczęście, ustąpiło po czasie, ale starałem się pić jakieś elektrolity i witaminy
virion pisze:gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.