24 listopada 2020pavlooo pisze: Można z trawą spróbować, ale to zależy od trawy i od nas, raz się upaliłem i zarzuciłem kode, przede wszystkim czułem zielone (trochę słabo). Z naturalnych wspomagaczy to będzie grejpfrut, najlepiej około 30min przed zarzuceniem kody. alkohol też działa wiadomo, kiedyś się najebałem i zarzuciłem kode, rozłożyło konkretnie.
13 stycznia 2021Kochanek Heleny pisze: Bo klony nie są nasenne.
Kwetiapina jako wzmocnienie? Po co? Neuroleptyk?
Dawkować 300 mg. W tabletce różna zawartość, zależy od pudełka.
Zjeść tak godzinę przed kodeiną
Wcześniej zrobić próbę uczuleniową.
Dajcie znać czy na was działa.
13 stycznia 2021RinTohsaka pisze: Ten paracetamol odpuść, szkoda wątroby. On w ogóle wzmacnia kodę? Pierwszę słyszę tbh.
jak już sama koda nie działała jak trzeba było to robiłem super politoksykomańskie mixy z alkoholem, tramadolem, benzodiazepinami i Aviomarinem. na początek polecam to ostatnie.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.