24 listopada 2020pavlooo pisze: Można z trawą spróbować, ale to zależy od trawy i od nas, raz się upaliłem i zarzuciłem kode, przede wszystkim czułem zielone (trochę słabo). Z naturalnych wspomagaczy to będzie grejpfrut, najlepiej około 30min przed zarzuceniem kody. alkohol też działa wiadomo, kiedyś się najebałem i zarzuciłem kode, rozłożyło konkretnie.
13 stycznia 2021Kochanek Heleny pisze: Bo klony nie są nasenne.
Kwetiapina jako wzmocnienie? Po co? Neuroleptyk?
Dawkować 300 mg. W tabletce różna zawartość, zależy od pudełka.
Zjeść tak godzinę przed kodeiną
Wcześniej zrobić próbę uczuleniową.
Dajcie znać czy na was działa.
13 stycznia 2021RinTohsaka pisze: Ten paracetamol odpuść, szkoda wątroby. On w ogóle wzmacnia kodę? Pierwszę słyszę tbh.
jak już sama koda nie działała jak trzeba było to robiłem super politoksykomańskie mixy z alkoholem, tramadolem, benzodiazepinami i Aviomarinem. na początek polecam to ostatnie.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.