Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PISTOLET »
ale sa przeciez .40mm X 13mm -to sa idealne.
zreszta ja tak mysle bo takie tutaj daja za darmo w punktach, i ni sa BD tylko TERUMO.
Uwaga! Użytkownik PISTOLET nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
PISTOLET pisze:
ale sa przeciez .40mm X 13mm -to sa idealne.
zreszta ja tak mysle bo takie tutaj daja za darmo w punktach, i ni sa BD tylko TERUMO.
Dokladnie jak piszesz, 13mm to w sam raz, ja takimi dłuższymi to nie potrafię. Zresztą nie mam w tym wprawy, bo pukałem tylko kilka (kilkanaście?) razy w życiu.

No i 0,4 są the best, ale często ich nie ma i trza brać 0,45...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
bd p-otwierdzam - the best, 2ml. niestety musze sie kluc kolka 0,8 bo mam juz bardzo gleboko osadzona zyle w pachwinie a ta kolka ma 4cm. ale od 5 tygodni jestem clean:):) to moja najdluzsza przerwa od prawie 4 lat.
pozdro
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CHROMOT »
pachwiny, szyje, i inne takie.... wszystko inne oprocz rak, poldupka, nizej nog NIGDY
Uwaga! Użytkownik CHROMOT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
W stopy. Troche boli ale zaraz przestaje. I się dziwnie chodzi jakiś czas...
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
w stope jak podajesz to musisz to robic bardzo powoli bo kwasek tak piecze ze az kosci bola
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Najlepsza pompka na świecie
Polfa Lubli-igła 0,4 - używam tylko takich całe życie i jest ok.
Opcjonalnie mogę schukać sie wszystkim no już to robiłr igły od 0.3 do 9 (!) pompoki 1ml,2ml,5ml5,10,l.20ml.
Ale najwygodnieksze są insulinówki 1ml lublinoeskie
tuberkulinówki z igłą na stałe 0.,3 to śmiecie,używam ja nie mam czego innego już pod ręką.poprostu za krótkie igły wbić sie nie mogę dobrze.
No chyba że walę brałna rolkę,difkę,amfetaminę jednej pompce to uzywam igły 5 pompki 5ml.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Witam, potrzebuję małej pomocy.
Chcę zrobić zastrzyk domięśniowy w udo(substancje narkotyczna rozpuszczonej w wodzie). Jakiej igły użyć? czy 0,7-0,8mm bedzie dobra? I czy w momencie wkłucia celować prostopadle do mięśnia a nie pod kątem ? wybaczcie moją niewiedze ale nigdy tego nie robiłem a nie mam znajomych którzy mogliby mi pomóc w tym temacie. pozdrawiam
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
co doigiel to niewiem bo ja zawsze strzelalam insulinowkami co podobno bylo malo madre.prostopadle
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
i uwaga na nerwy !!! moj kumpel chodził jak postrzelony bo jebnął szpilką przez nerw ! aha i miał tak 2 miesiace a z tego co lekarz mowił to mozna zjebac w tak piekny sposob ze bedziesz kulał do konca zywota !!! prostopadle i igła minimum 0,8mm
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.