Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
zreszta ja tak mysle bo takie tutaj daja za darmo w punktach, i ni sa BD tylko TERUMO.
PISTOLET pisze: ale sa przeciez .40mm X 13mm -to sa idealne.
zreszta ja tak mysle bo takie tutaj daja za darmo w punktach, i ni sa BD tylko TERUMO.
No i 0,4 są the best, ale często ich nie ma i trza brać 0,45...
pozdro
Polfa Lubli-igła 0,4 - używam tylko takich całe życie i jest ok.
Opcjonalnie mogę schukać sie wszystkim no już to robiłr igły od 0.3 do 9 (!) pompoki 1ml,2ml,5ml5,10,l.20ml.
Ale najwygodnieksze są insulinówki 1ml lublinoeskie
tuberkulinówki z igłą na stałe 0.,3 to śmiecie,używam ja nie mam czego innego już pod ręką.poprostu za krótkie igły wbić sie nie mogę dobrze.
No chyba że walę brałna rolkę,difkę,amfetaminę jednej pompce to uzywam igły 5 pompki 5ml.
Chcę zrobić zastrzyk domięśniowy w udo(substancje narkotyczna rozpuszczonej w wodzie). Jakiej igły użyć? czy 0,7-0,8mm bedzie dobra? I czy w momencie wkłucia celować prostopadle do mięśnia a nie pod kątem ? wybaczcie moją niewiedze ale nigdy tego nie robiłem a nie mam znajomych którzy mogliby mi pomóc w tym temacie. pozdrawiam
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.