Delikatne wejście to może mieć po 40 minutach alpra, albo mocniejsze zetki po pół godzinie od przyjęcia.
Piątek:
21:10 Wracam z Biedronki wsiadam do auta wziąłem pierwsze dwie tabletki 2x 5mg, wracam do chaty i po 2/3 minutach jazdy takie dziwne uczucie miałem jakby już działało choć wątpię w sumie.. dobra dojechałem do chaty idę do pokoju, po jakimś czasie chyba zaczyna działać czuje lekkie rozluźnienie oraz zmęczenie.
22:00 wziąłem 5mg pod język tak z ciekawości czy zadziała szybciej
22:40 czuje lekką zamułe nic poza tym
Po 23:00 czuje lekkie zmęczenie ogólnie w chuj luz, jako że nagrywam muze to wziąłem majka i zacząłem nawijać sobie, zajebiście mi to szło na takim totalnym luzie ..na plus
23:50 kurcze chce bardziej coś poczuć mówię
0:30 No i chyba efekt który chciałem najbardziej
Po 1:00 Już niestety najlepsza faza schodzi ale mimo wszystko jest jeszcze fajne rozluźnienie.
2:00 Czuję się zmęczony i nic ciekawego więcej, idę się myć i spać. Tyle na dzisiaj.
Kolejny dzień czyli Sobota:
Dzisiaj sobie mówię w tańcu się nie będę pierdolił biorę 20mg od razu o 21:50
22:00 lekkie rozluźnienie
22:10 spowolnione ruchy następnie 5 minut później nogi jak z waty zajebiste uczucie tak jak chodzę moje ciało płynie
22:30 Czuje się mega zajebiście, co tu mogę powiedzieć muzyki super się słuchało mega fajne rozluźnienie takie spowolnione ruchy itp. nie pamiętam jakoś specjalnie co wtedy robiłem xd
Po 23:00 zamuła ale przyjemna, w dalszej części się położyłem słuchając cały czas muzyki i przykryłem kocem patrzyłem coś na fonie a potem go odłożyłem i nawet nie wiem kiedy zasnąłem hah, o 1 gdzieś obudził mnie telefon poszedłem do mojego łóżka i w kime, spałem tak do 13, a potem nic mi się nie chciało to leżałem tak do 15 jeszcze.
I to na tyle z mojego weekendowego relaksu z relanium. A na Was jak działa to relanium, opiszcie swoje przypadki?
A co do moich historii z diazepamem to ''na czysto'' wziąłem 10 mg oryginalnego Valium
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 marca 2021UJebany pisze: Za bardzo Ci się spodobało.Uważaj na benzo bo to szatany.Łatwo wpaść w uzależnienie.![]()
A co do moich historii z diazepamem to ''na czysto'' wziąłem 10 mg oryginalnego Valiumpo leżałem 10 minut przed TV i nie wiem kiedy zasnąłem.Tak jak Ty - mega luz, nogi z waty, wtapiałem się w łóżko, człowiek guma
. [ Zerowa tolerancja na benzo ].
Wiedziałem że mi się spodoba, lubię taki totalny luz coś dla mnie, na szczęście raczej nie mam jakiegoś super dostępu do takich substancji także spokojnie
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.