Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Jak prywatnie to wypisze co chcesz, jak nfz to trzeba pogadać :-D ja się na tych ssri i innych cudach w ogole nie znam, nigdy tego nie brałem i obym nie musiał. Benzo tak w teorii się stosuje doraźnie/krótkookresowo, zanim się wkręci jakiś antydepresant, rzadziej jest stosowane całorocznie, to musi być indywidualny przypadek. Oczywiście mówię o leczeniu a nie prywatnych wizytach i "pisz pan alprę i klona". Ale jak chcesz się serio leczyć bo coś tam to będzie gites
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
prywatnie bo na nfz to sie nie doczekam
  • 1106 / 221 / 0
Co konkretnie chcesz leczyc, lęki, nerwice? Ja bym uwazal, zaraz zweszysz, ze fajnie sie mixuje, a skoro wjebales sie w opio, to w benzo mozesz sie wjebac jeszcze latwiej. Nie twierdze, ze nie da sie tego kontrolowac, sam mam sporo benzosow i raz na jakis czas dorzuce do opio, (ale tylko jak poczuje, ze akurat slabo grzeje), czasem na sen/nerwy i sie nie wjebalem, ale po prostu uwazaj. Teraz wydaje ci sie, ze jestes w dupie, ale jak dojdzie uzaleznienie krzyzowe, to dopiero zdasz sobie sprawe z chujowosci sytuacji i ze wczesniej jednak nie bylo az tak zle.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
wlasnie wchodzi 390 mg kody i 600 mg pregabaliny. :*) mam nadzieje, ze koda wreszcie klepnie jak trzeba. jestem jedyna osoba, ktora koda przestala robic po przerwie?

[mention]Drevolt[/mention] na depresje i ogolna chujowosc zycia psychiatra przepisze ci ssri, czyli nic fajnego. nie ma lepszych antydepresantow niz opioidy, niestety.
  • 1959 / 203 / 0
I to tego większość SSRI osłabia działanie kodeiny, a jak tu sobie takich pyszności odmówić :(

Ja sobie dziś w końcu przygrzeję. Już minął dłuższy czas od wenli, więc mam nadzieję, że poczuję to ciepełko :*)

Do tego pogoda jest bardzo sprzyjająca do grzania :)
Take DXM and Be Happy
  • 5301 / 949 / 0
Dextem widze ze jednak nie ma to jak kodeina :) To je to. propsuje
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1959 / 203 / 0
Jakbym mógł odmówić spotkania z moją miłością, zawsze wierny :D

Chyba się od niej nigdy nie uwolnię, ale cóż :*)
Take DXM and Be Happy
  • 585 / 62 / 0
no i chuj, w ogole nie weszlo te 390 mg. ostatnio 300 mg delikatnie smyrnelo, a teraz znowu nic. takze tolerancja to na pewno nie jest, ale nie wiem co sie kurwa dzieje. serio jestem jedyna osoba, ktora kodeina przestala klepac? nie biore zadnych lekow poza sporadycznie wrzucana pregabalina (ktora nota bene wlasnie mi sie skonczyla :scared: ), ale ona nie jest w ogole metabolizowana, wiec nie powinna na kode wplywac.

kurwa albo sie te receptory wyrobia ponownie (tylko ile razy mam probowac jeszcze?), albo zaczne kolowac oxy. ile takie oxy kosztuje, jakich lekow szukac i ile wrzucac, jesli 300 kody mnie jako tako w ciagu robilo? albo DHC, jest na to szansa od rodzinnego, jesli tramadol wypisuje?

no wkurwiony jestem, od tygodnia probuje sie ugrzac i nie moge nic poczuc. moglem w ciagu dalej leciec. :rolleyes:
  • 1509 / 223 / 0
Co Ty pierdolisz o tych opio jako antydepach, sidik? Weź, kurwa, wyjdź, bo bredzisz. Opio może i dobre, ale na dłuższą metę to jednak zawsze dragi.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 585 / 62 / 0
sama bredzisz. https://en.wikipedia.org/wiki/Opioid_re ... r_subtypes zobacz sobie co jest wpisane jako funkcja podtypu delta. zaskocze ciebie jeszcze bardziej, bo jeden opioid jest w polsce zarejestrowany wlasnie jako antydepresant. zreszta pelno osob, nawet tutaj, zaczelo brac opio wlasnie z powodu depresji. i zgodzisz sie, ze po odstawieniu opioidow czesto pojawia sie wlasnie depresja.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.