[mention]Drevolt[/mention] na depresje i ogolna chujowosc zycia psychiatra przepisze ci ssri, czyli nic fajnego. nie ma lepszych antydepresantow niz opioidy, niestety.
Chyba się od niej nigdy nie uwolnię, ale cóż
kurwa albo sie te receptory wyrobia ponownie (tylko ile razy mam probowac jeszcze?), albo zaczne kolowac oxy. ile takie oxy kosztuje, jakich lekow szukac i ile wrzucac, jesli 300 kody mnie jako tako w ciagu robilo? albo DHC, jest na to szansa od rodzinnego, jesli tramadol wypisuje?
no wkurwiony jestem, od tygodnia probuje sie ugrzac i nie moge nic poczuc. moglem w ciagu dalej leciec. :rolleyes:
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.