Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 921 / 276 / 0
@Getmehere

Polecam Heviran Comfort 200mg- 25 tabl. bez recepty, cena ok 22zł, moze troszke drogie, ale opłaca sie, działa antywirusowo i bardzo szybko eliminuje różne wyskoki na twarzy, na wargach, w nosie, na nosie i kurwa po piątkowym sztosie :-D Słuzy do leczenia nawrotowej opryszczki warg i twarzy. Sam miałem podobne problemy ostatnio, ale nie od napierdalania czegos i pomogło tzn. sie usunęło wszystkie syfulce, krosty w nosie, bolącą czerwoną plame na czubku nosa, rozjebany kącik wargi itd. Mysle, ze Tobie tez pomoze i polecam sprobowac tego Heviranu.

https://www.aptekaeskulap.com/heviran-c ... 24589.html

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 153 / 14 / 0
Dzisiaj lecę na imprezę i jestem na rozwadze jakiego pillsa sobie zarzucić. Mam pomarańczowe Tesle ponad 200mg i Warner Brosy bardzo jasno zielone, wręcz neonowe. Też ponoć 200mg. Co do WB to tego koloru jeszcze nie miałem okazji testować.
Jak myślicie co będzie lepsze? :cool:
  • 921 / 276 / 0
@Abcd93

Jakbym był na Twoim miejscu to z czystej ciekawosci jebnąłbym tego WB.
Mam Louis Vuitton LV - Nintendo - Chupa Chups - Sprite - Pablo Pablo, takze mam w czym przebierac, ale na imprezy juz nie chodze, przejadłem ten temat dawno temu i ogolnie zaczynam około roczną przerwe od Dragów, takze bawcie sie za mnie i to grubo :)

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 153 / 14 / 0
@Up
Tak też myślę o tym Warnerze. Dla mnie temat cukierków, to temat właśnie tylko na imprezy, staram się robić przerwę co najmniej miesięczną, a dziś akurat jest ten dzień ;-)
Z imprez też zrezygnowałem już lata temu, ale spodobało mi się właśnie po emce, w zeszłym roku :-) i od czasu do czasu gdzieś się wybiorę, a lot będzie na pewno dobry! :cool:

zbędny cytat -d5
  • 4 / / 0
Cześć, mieliście po ecstasy taki orgazm ciała?
Byłem w weekend na festiwalu techno, więc w piątek i w sobotę wleciały piksy. W piątek było jak zawsze 'ten stan', przyjemność, euforia i gadulstwo, jak zwykle poznawałem wiele kobiet ^^. W sobotę zarzuciliśmy nowe piksy - żółte pikachu. Kumpel po 30 minut odleciał, u mnie po prostu ten lekki stan i czekałem na wejście...po 2h straciłem cierpliwość i dorzuciłem połówkę i powoli dochodziłem do stanu euforii i zaczęło mnie jebać...jak nigdy. Dostałem drgawek, ręce i nogi mi się trzęsły od przyjemności, co chwile wypuszczałem powietrze ustami, uśmiech zmieszany z wyrazem szoku, nie miałem ochoty rozmawiać wolałem zostać w transie między mną, ecstasy i muzyką. Jest jeszcze przyjemniej niż zwykle, całe ciało, szczególnie mózg jest jest cudownie 'pieszczone'. Wyglądałem tak, że naćpani ludzie obok mnie pytali czy wszystko ze mną w porządku. Było mega. To był chyba orgazm ciała? Dziwne to było, że w niedziele jak wstałem to czułem się jak po seksie - ulga, satysfakcja lekkie mrowienia ciała. Dopiero w poniedziałek zacząłem się źle czuć
  • 62 / 9 / 0
To żaden orgazm ciała tylko po prostu przedawkowanie. Było Ci dobrze, na ciele też było dobrze ale generalnie grubiej niż zwykle i pewnie niewiele od złego samopoczucia. (zawsze blisko jest ta granica zajebiśćie <|> kurwa umieram)
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 7 / 4 / 0
nst pisze:
Cześć, mieliście po ecstasy taki orgazm ciała?
Byłem w weekend na festiwalu techno, więc w piątek i w sobotę wleciały piksy. W piątek było jak zawsze 'ten stan', przyjemność, euforia i gadulstwo, jak zwykle poznawałem wiele kobiet ^^. W sobotę zarzuciliśmy nowe piksy - żółte pikachu. Kumpel po 30 minut odleciał, u mnie po prostu ten lekki stan i czekałem na wejście...po 2h straciłem cierpliwość i dorzuciłem połówkę i powoli dochodziłem do stanu euforii i zaczęło mnie jebać...jak nigdy. Dostałem drgawek, ręce i nogi mi się trzęsły od przyjemności, co chwile wypuszczałem powietrze ustami, uśmiech zmieszany z wyrazem szoku, nie miałem ochoty rozmawiać wolałem zostać w transie między mną, ecstasy i muzyką. Jest jeszcze przyjemniej niż zwykle, całe ciało, szczególnie mózg jest jest cudownie 'pieszczone'. Wyglądałem tak, że naćpani ludzie obok mnie pytali czy wszystko ze mną w porządku. Było mega. To był chyba orgazm ciała? Dziwne to było, że w niedziele jak wstałem to czułem się jak po seksie - ulga, satysfakcja lekkie mrowienia ciała. Dopiero w poniedziałek zacząłem się źle czuć
To jest przyjemne wykręcanie, ale można się przekręcić..
  • 16 / / 0
Byłeś dosłownie na granicy przesadzenia, dziwne ze pamietasz tak wiele rzeczy. U mnie to czesto konczylo sie amnezją, ale na drugi dzien tez to uczucie "catharsis". Z tym ze wole mniej brac a pamietac wszystko i kontrolowac banie w 100% :P
  • 2 / / 0
Ja często juz po 200mg MDMA tak mam. Raz pomimo tego ,że wiedzialam że powinnam kończyć dorzucilam jeszcze jedna połówkę (szare Philippe Plein, łącznie 2.5piki) i zeszla mi prawie cala faza, zaczelam wymiotowac, bardzo mocno sie pocic, temperatura 40°C i ogolne przerażenie. Normalnie przy mniejszych dawkach (150-300mg) mam delikatnie halucynacje (np otwierajace się same okno, czy koty na scianie), ruszq mi się obraz, muzyka wchodzi zajebiscie, szczekoscisk, drżenie mięśni i hiperwentylacja.
  • 610 / 29 / 0
16 lipca 2018ferdinandomodo pisze:
Ten odczynnik pewnie jest w chuj drozszy od samego kolka, moim zdaniem obecny stan rynkowy krozkow to jest jedno wielkie zmixowane gowno z resztek, ktore zostaly z syntez, wjebac dobrego kokosa, albo chociaz okej trojke, zamiast sie jebac z tym gownem i trafic na srake w glowie;d

peace
Zacytuje cie tu żebyś tam już więcej nie zaśmiecał. Koszt takiego odczynnika zaczyna się od 20 zł wystarczyło se wyszukać.. A po drugie jak masz dostęp do dobrego koksu to powinieneś tym bardziej mieć do dobrych kółek, więc coś tu nie gra ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.