Wkroplenie soku z cytryny do próbki moczu załatwi sprawe, czy trzeba mieć kwasek cytrynowy? I jak z visine?
Dodam, że trochę mi się spieszy.
Jeszcze jedno pytanie, nie doszukałem się odpowiedzi na poprzednich stronch. Wydaje mi się, że - choć na raty - przeczytałem wszystkie. Jest jakiś sposób żeby 'oszukać' test tak by dał negatywny wynik jeśli chodzi o wykrywanie morfiny? Chodzi konkretnie o przypadek w którym badany szczur doświadczlny przyjmuje kodeine. Nie było żadnych problemów z ukryciem obecności thc czy beta-ketonów, natomiast jebana kodeina uparcie daje pozytywny wynik w polu "MOR MOR MOR MOR MOR MOR MOR". Mor mor mor mor kurwa, przecież to nie znaczy że mam w moczu morfinę lub jej metabolity, mam po prostu MOR MOR MOR MOR. :
No nic, proszę o scalenie, nie mogę już edytować.
Scalono, KapitanAizen.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Z tym piciem plynow to czy trzeba jak najwiecej niezaleznie od tego kiedy bedzie ten test czy najlepiej przed samym testem, z tym kwaskiem to czy jak go dodam pijac duze ilosci plynow to da rade zeby byl wynik negatywny?
Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje wszystkim pomocnym oraz zycze powodzenia w robieniu testow w chuja i farcika w bombieniu na bezprzypale.
PS po tescie dam znac co zastosowalem i jaki wynik tegoz byl
Tylko naprawde dużo tej vit.c. Opierdol ze 2 gramy + pij sok pomarańczowy np. albo wycisniety z cytryny. Wtedy w moczu wydalisz nadmiar witaminy C, nawet nie wiem czy kwasek bedzie potrzebny, ale dorzuc na wszelki, po prostu wez miedzy palce szczypte i wsyp ukradkiem. Powinno byc git.
Co do tego, że badanie jest e śliny miałęm na myśli to, że nawet jeśli smolisz chronicznie to po 72h nie będzie już problemu jak sądzę. Nawet to całę pompowanie witaminy C i gumy myślę, że nie będą potrzebne. Ale dla świętego spokoju możesz tak robić, gumy nie są złe, soczki cytrynowe i witaminki też całkiem smaczne. :D Ja bym się nie martwił, skup się na tym co masz do załatwienia, będzie wszystko git :)
Zamówiłem 10, ale teraz nie pamiętam skąd, jest gdzieś na tym forum poszukaj
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.