Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
W kwestii badania moczu polecam furosemid. Ogolnie rzecz biorac, jest to silny diuretyk wyciagajacy wode z organizmu jednoczesnie obnizajac cisnienie krwi (przez jej zageszczenie). To drugie jest mniej wazne, ale pijac duuuuzo wody i lykajac to gowno, mozna z siebie wylac roznego rodzaju smakolyki. Gwarancji na bycie czystym i tak nie ma, ale probowac warto. Kiedys to zdobylem w aptece mowiac, ze siostrze zabraklo, a w wyniku uczulenia na gluten spuchla cala i jej sie woda zaczella odkladac... zadzialalo. TRZEBA PIC, duzo pic, by na serducho nie zejsc biorac ten furosemid.
  • 597 / 2 / 0
Witam.

Wkroplenie soku z cytryny do próbki moczu załatwi sprawe, czy trzeba mieć kwasek cytrynowy? I jak z visine?

Dodam, że trochę mi się spieszy.

Jeszcze jedno pytanie, nie doszukałem się odpowiedzi na poprzednich stronch. Wydaje mi się, że - choć na raty - przeczytałem wszystkie. Jest jakiś sposób żeby 'oszukać' test tak by dał negatywny wynik jeśli chodzi o wykrywanie morfiny? Chodzi konkretnie o przypadek w którym badany szczur doświadczlny przyjmuje kodeine. Nie było żadnych problemów z ukryciem obecności thc czy beta-ketonów, natomiast jebana kodeina uparcie daje pozytywny wynik w polu "MOR MOR MOR MOR MOR MOR MOR". Mor mor mor mor kurwa, przecież to nie znaczy że mam w moczu morfinę lub jej metabolity, mam po prostu MOR MOR MOR MOR. :

No nic, proszę o scalenie, nie mogę już edytować.

Scalono, KapitanAizen.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 2 / / 0
Mialem detoks, przez dwa tygodnie zero cypienia, przed przerwa w bombie jaralem iles tam juz nie pamietam jakie to byly ilosci choc ostatnimi czasy coraz mniej ale zapalilem ostanio w nocy z 1 na 2 sierpnia jakos nie duzo ale tak w miare sie zrobilem. Wstaje rano i slysze ze matka chce mi zrobic test na THC w moczu no bo raczej nie ma sary na cos innego. Przyjmujac ze to badanie bedzie szukalo thc w moczu to jak to oszukac by bylo bez przypalu?
Z tym piciem plynow to czy trzeba jak najwiecej niezaleznie od tego kiedy bedzie ten test czy najlepiej przed samym testem, z tym kwaskiem to czy jak go dodam pijac duze ilosci plynow to da rade zeby byl wynik negatywny?
Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje wszystkim pomocnym oraz zycze powodzenia w robieniu testow w chuja i farcika w bombieniu na bezprzypale.

PS po tescie dam znac co zastosowalem i jaki wynik tegoz byl
  • 597 / 2 / 0
Wypij końską dawke witaminy C, a do próbki moczu dodaj szczyptę-dwie kwasku cytrynowego. Powinien wyjść na czysto.
Tylko naprawde dużo tej vit.c. Opierdol ze 2 gramy + pij sok pomarańczowy np. albo wycisniety z cytryny. Wtedy w moczu wydalisz nadmiar witaminy C, nawet nie wiem czy kwasek bedzie potrzebny, ale dorzuc na wszelki, po prostu wez miedzy palce szczypte i wsyp ukradkiem. Powinno byc git.
  • 2 / / 0
dalo rade zrobic ten tescik w chujka po zazywaniu duzej dawki witaminki i czestym plukaniu pecherza, z kwaskiem bede probowal nastepnym razem, matka zapewnila ze bede mial testy robione co tydzien wiec istnieja moznosci sprawdzenia chyba kazdej metody hue hue
  • 19 / 1 / 0
jak dlugo mocz nadaje sie do sprawdzenia zwyklym aptekowym testem? chodzi mi o sytuacje, gdy np. odleje sie do pojemnika bedac czysty, nastepnie zajaram i zalozmy ze po 2 dniach bede mial robiony test. czy mocz z pojemnika bedzie sie nadawal i nie wyjdzie błąd? ktos moze wie?
  • 39 / 1 / 0
Jeśli mocz będzie przechowywany w chłodzie i szczelnie zamkniętym pojemniku nic nie powinno stać na przeszkodzie.
  • 1 / / 0
mam pytanko. Na dniach jadę przez Niemcy oraz Francję. Kumpel mnie nastraszył, że teraz w całej Europie robią narkotesty kierowcom. Podobno dają jakiś patyczek do ust i każą pocierać. Smolę codziennie wieczorem 1/3 wora od +/- 2 lat, a wyjeżdżam za 5 dni. Dziś jeszcze;) jestem czysty. W trasie mam plan popijać sobie soczek pomarańczowy oraz żuć gumy do żucia. W razie kontroli jest jakaś opcja, żeby sobie pomóc? Ponoć wykrywa do 72 godzin, jednak co w przypadku kogoś, kto pali długo jak ja?
  • 597 / 2 / 0
To jest badanie ze śliny z tego co się orientuje, zrób tak jak mówisz i pij wodę z sokiem z cytryny najlepiej, jakąś lemoniade czy coś takiego. Albo kup sobie rozpuszczalną wit.c takie tabletki po 1g musujące są w aptece, to rozpuść w mineralce i to popijaj. Powinno być git. Poza tym gówno Ci zrobią a nie test, nie pękaj. ;)

Co do tego, że badanie jest e śliny miałęm na myśli to, że nawet jeśli smolisz chronicznie to po 72h nie będzie już problemu jak sądzę. Nawet to całę pompowanie witaminy C i gumy myślę, że nie będą potrzebne. Ale dla świętego spokoju możesz tak robić, gumy nie są złe, soczki cytrynowe i witaminki też całkiem smaczne. :D Ja bym się nie martwił, skup się na tym co masz do załatwienia, będzie wszystko git :)
  • 12 / / 0
Ja zawsze mam przy sobie syntetyczny mocz, bo nikt ci przecież nie patrzy na ręce jak sikasz, to chop siup do rękawa i sprawa załatwiona
Zamówiłem 10, ale teraz nie pamiętam skąd, jest gdzieś na tym forum poszukaj
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.