Wkroplenie soku z cytryny do próbki moczu załatwi sprawe, czy trzeba mieć kwasek cytrynowy? I jak z visine?
Dodam, że trochę mi się spieszy.
Jeszcze jedno pytanie, nie doszukałem się odpowiedzi na poprzednich stronch. Wydaje mi się, że - choć na raty - przeczytałem wszystkie. Jest jakiś sposób żeby 'oszukać' test tak by dał negatywny wynik jeśli chodzi o wykrywanie morfiny? Chodzi konkretnie o przypadek w którym badany szczur doświadczlny przyjmuje kodeine. Nie było żadnych problemów z ukryciem obecności thc czy beta-ketonów, natomiast jebana kodeina uparcie daje pozytywny wynik w polu "MOR MOR MOR MOR MOR MOR MOR". Mor mor mor mor kurwa, przecież to nie znaczy że mam w moczu morfinę lub jej metabolity, mam po prostu MOR MOR MOR MOR. :
No nic, proszę o scalenie, nie mogę już edytować.
Scalono, KapitanAizen.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Z tym piciem plynow to czy trzeba jak najwiecej niezaleznie od tego kiedy bedzie ten test czy najlepiej przed samym testem, z tym kwaskiem to czy jak go dodam pijac duze ilosci plynow to da rade zeby byl wynik negatywny?
Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje wszystkim pomocnym oraz zycze powodzenia w robieniu testow w chuja i farcika w bombieniu na bezprzypale.
PS po tescie dam znac co zastosowalem i jaki wynik tegoz byl
Tylko naprawde dużo tej vit.c. Opierdol ze 2 gramy + pij sok pomarańczowy np. albo wycisniety z cytryny. Wtedy w moczu wydalisz nadmiar witaminy C, nawet nie wiem czy kwasek bedzie potrzebny, ale dorzuc na wszelki, po prostu wez miedzy palce szczypte i wsyp ukradkiem. Powinno byc git.
Co do tego, że badanie jest e śliny miałęm na myśli to, że nawet jeśli smolisz chronicznie to po 72h nie będzie już problemu jak sądzę. Nawet to całę pompowanie witaminy C i gumy myślę, że nie będą potrzebne. Ale dla świętego spokoju możesz tak robić, gumy nie są złe, soczki cytrynowe i witaminki też całkiem smaczne. :D Ja bym się nie martwił, skup się na tym co masz do załatwienia, będzie wszystko git :)
Zamówiłem 10, ale teraz nie pamiętam skąd, jest gdzieś na tym forum poszukaj
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.