Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
[quote="pilleater"]
Imho tolerka na wszelkie benzo rośnie szybko, nie tylko na diazz. A mi najbardziej szkoda, że jego magia tak szybko się skończyła ]
To prawda szybko sie kończy dobra faza po rolkach i nie tylko po rolkach, ale na diazepam tolerka zapierdala bardzo szybko i bardzo własnie hujowo.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W którymś innym wątku o benzo poruszany był temat [nie moge znaleźć], że rzekomo np grejp wzmacnia działanie niektórych benzo. Jeśli też grejp zadziała na rolki to normalnie biorę kask i heja %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 114 / 2 / 0
pilleater pisze:
W którymś innym wątku o benzo poruszany był temat [nie moge znaleźć], że rzekomo np grejp wzmacnia działanie niektórych benzo. Jeśli też grejp zadziała na rolki to normalnie biorę kask i heja %-D
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np: Okocim lub Dębowe :cheesy: :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Ja teraz zjadłem 45mg diazepamu i w trakcie popiłem piweczkiem Okocim Mocne.
Delikatny chillout niestety trwający stosunkowo krótko.
Pozdro.
  • 5299 / 104 / 0
Masz_a pisze:
pilleater pisze:
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np]

A tolerka krzyżowa alko-benzo spowoduje, że następnym razem rolek trzeba będzie więcej. Jak na "sucho" tak i w miksie...
  • 114 / 2 / 0
pilleater pisze:
Masz_a pisze:
pilleater pisze:
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np]

A tolerka krzyżowa alko-benzo spowoduje, że następnym razem rolek trzeba będzie więcej. Jak na "sucho" tak i w miksie...
Rolki + Alkochol wtedy fajnie sie człowiek czuje. Alk wiadomo w ilości jedno góra dwa mocne piweczka ;)
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Mam reckę na Relanium 2oszt/2mg i nie dużą tolerkę na benzo . Ile tego wszamać ? Całe opakowanie ? Z benzo to jadłem jedynie klonazepam ( dużo razy ), oxazepam i alprazolam .Myślę, że walnę rolką po łbie na Deksowym zjeździe bo wtedy wsio mocniej klepie . Raz na dwa tygodnie będę łaził po reckę i powinno być ok .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 114 / 2 / 0
CosmoDo pisze:
Mam reckę na Relanium 2oszt/2mg i nie dużą tolerkę na benzo . Ile tego wszamać ? Całe opakowanie ? Z benzo to jadłem jedynie klonazepam ( dużo razy ), oxazepam i alprazolam .Myślę, że walnę rolką po łbie na Deksowym zjeździe bo wtedy wsio mocniej klepie . Raz na dwa tygodnie będę łaził po reckę i powinno być ok .
Daj spokuj rolki 2mg to dla dzieci są ze tak pwoiem ... a jak jadłeś juz clony i alpra to rolki ci nie ruszą.
Załatw sobie Rolki ale 5-iatki.
Ja bym zjadł na początek 20mg. Twoja decyzja Pozdro
  • 5299 / 104 / 0
Potwierdzam, 20mg bez tolerki to kop, ale przyjemniasty, taki jak to farmaceuty mówią: miorelaksacyjny :)
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja wiem, że rolki słabe, ale będę miał 40mg co powinno być ilością wystarczającą . Ok, powiem babie w aptece, że chce 5tki zamiast dwójek .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.