Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Masz_a »
[quote="pilleater"]
Imho tolerka na wszelkie benzo rośnie szybko, nie tylko na diazz. A mi najbardziej szkoda, że jego magia tak szybko się skończyła ]
To prawda szybko sie kończy dobra faza po rolkach i nie tylko po rolkach, ale na diazepam tolerka zapierdala bardzo szybko i bardzo własnie hujowo.
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W którymś innym wątku o benzo poruszany był temat [nie moge znaleźć], że rzekomo np grejp wzmacnia działanie niektórych benzo. Jeśli też grejp zadziała na rolki to normalnie biorę kask i heja %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 114 / 2 / 0
pilleater pisze:
W którymś innym wątku o benzo poruszany był temat [nie moge znaleźć], że rzekomo np grejp wzmacnia działanie niektórych benzo. Jeśli też grejp zadziała na rolki to normalnie biorę kask i heja %-D
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np: Okocim lub Dębowe :cheesy: :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Masz_a nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Ja teraz zjadłem 45mg diazepamu i w trakcie popiłem piweczkiem Okocim Mocne.
Delikatny chillout niestety trwający stosunkowo krótko.
Pozdro.
  • 5299 / 104 / 0
Masz_a pisze:
pilleater pisze:
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np]

A tolerka krzyżowa alko-benzo spowoduje, że następnym razem rolek trzeba będzie więcej. Jak na "sucho" tak i w miksie...
  • 114 / 2 / 0
pilleater pisze:
Masz_a pisze:
pilleater pisze:
Pieprzyć grejp ... Piwko wzmacnia działanie w ilości jedno mocne np]

A tolerka krzyżowa alko-benzo spowoduje, że następnym razem rolek trzeba będzie więcej. Jak na "sucho" tak i w miksie...
Rolki + Alkochol wtedy fajnie sie człowiek czuje. Alk wiadomo w ilości jedno góra dwa mocne piweczka ;)
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Mam reckę na Relanium 2oszt/2mg i nie dużą tolerkę na benzo . Ile tego wszamać ? Całe opakowanie ? Z benzo to jadłem jedynie klonazepam ( dużo razy ), oxazepam i alprazolam .Myślę, że walnę rolką po łbie na Deksowym zjeździe bo wtedy wsio mocniej klepie . Raz na dwa tygodnie będę łaził po reckę i powinno być ok .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 114 / 2 / 0
CosmoDo pisze:
Mam reckę na Relanium 2oszt/2mg i nie dużą tolerkę na benzo . Ile tego wszamać ? Całe opakowanie ? Z benzo to jadłem jedynie klonazepam ( dużo razy ), oxazepam i alprazolam .Myślę, że walnę rolką po łbie na Deksowym zjeździe bo wtedy wsio mocniej klepie . Raz na dwa tygodnie będę łaził po reckę i powinno być ok .
Daj spokuj rolki 2mg to dla dzieci są ze tak pwoiem ... a jak jadłeś juz clony i alpra to rolki ci nie ruszą.
Załatw sobie Rolki ale 5-iatki.
Ja bym zjadł na początek 20mg. Twoja decyzja Pozdro
  • 5299 / 104 / 0
Potwierdzam, 20mg bez tolerki to kop, ale przyjemniasty, taki jak to farmaceuty mówią: miorelaksacyjny :)
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja wiem, że rolki słabe, ale będę miał 40mg co powinno być ilością wystarczającą . Ok, powiem babie w aptece, że chce 5tki zamiast dwójek .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.