Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Tramal z tego co pamiętam się bardzo z ssri nie lubi i chyba można dostać od takiego mixu ZS. ( ale nie jestem pewien, mówię z pamieci a za tą aktualnie nie ręczę )
06 lipca 2024simer44 pisze: @blokowiska666 Zmieniłeś paro na sertraline?
Jakie dorzucałeś używki ma paro?
Bardzo spłyca działanie.
Trzeba by więcej tramca, a to już grozi zespołem seratoninowym.
Potencjalnie niebezpieczny miks.
Grzyby,LSD, MDMA, 2cb w ogóle nie czuję działania i wszystko jest bardzo spłycone. feta robi mnie na jakieś 10 procent, koks to samo, nie odczuwam tej głębi co kiedyś. Nie odczuwam już takich efektów jak przed braniem SNRI. Ketony ledwo działają.
Zaszły we mnie także zmiany w sferze seksualnej. Prawie w ogóle nie odczuwam orgazmu, wzwód na jakieś 50 procent.
Czy miał ktoś tak po odstawieniu tego szajsu i czy to minie i mój mozg kiedyś wróci do równowagi? Kurwa, żałuję że brałem tej szajs.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.