Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3220 / 910 / 5
W sumie to nie mam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1305 / 162 / 0
No można się pozalic klasyka czyli patologiczne dzieciństwo Oj czym terrorysta matka nadopirkuncza odnajde się raczej w każdej sytuacji jestem kreatywny manipulowanie innymi opanowalem do perfekcji nigdy nie jestem winny zawsze jestem pokrzywdzony może bawię się grubo ale odczytuje sygnały z organizmu i jak uznaje ze jest lipa to ewakuacja do domu
Pasozytniczyy tryb życia na koszt państwa jest fajny wygodny i jak się nauczy w nim funkcjonować całkiem przyjemny lecz boli szczególnie gdy się żyło "normalnie " %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1210 / 43
Chroniczna polotoksykomania.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 837 / 254 / 0
bolą mnie plecy
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 663 / 107 / 0
Ojciec mnie chyba wyklnie %-D
  • 159 / 20 / 0
Funkcjonowanie na lekach, bez nich sodoma i gomora. Boje się uzależnienia od pregabaliny, którą stosuję ok. 2 miesiące 150 rano + 150 na wieczór.
Problemy rodzinne.
Jebany koronawirus. Nie wiem czy to ja mam paranoje, ale przerażają mnie ludzie co chodzą już sobie bez masek, w tym niezgodnie z prawem i w sklepach. Głupota ludzi będzie zagładą. W Brazylii koniec świata, w USA czarnuchy na ulicach rozprzestrzeniają tylko COVID jakby policjant nigdy czarnucha nie skatował. Szczerze- boję się pandemii, że ona dopiero uderzy.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 16 / 0
Zarobiłem za dużo w zbyt młodym wieku. Nie czuje tego czego szukam biorąc narko. Ciekawe gdzie to się skończy. Brak jakichkolwiek zobowiązań czy obowiązków w połączeniu z narkotykami sprawia, ze życie nie jest fajne.
Uwaga! Użytkownik Vitoelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 21 / 0
Jeden z moich problemów już się rozwiązał bo od pewnego czasu pracuje, staram się trochę
odkuć finansowo aby zacząć żyć a nie wegetować.
Dalej jednak mam wrażenie, że nie wykorzystuje życia tak jak bym chciał.
Muszę to sobie wszystko ułożyć w głowie na spokojnie, czego mi brakuje i co mogę zrobić by to osiągnąć.
Nie potrafię wyłączyć tego wewnętrznego głosu który mówi, że stać mnie na więcej.
Mimo depresji tli się jakaś cząstka która próbuje mnie motywować.

Chciałbym móc kiedyś powiedzieć, że miałem fajne życie, że mam co wspominać.
Tego co było już nie zmienię, mogę próbować to zaakceptować.
Wydaje mi się jednak jakbym miał za mały wpływ na to co jest teraz i na to co będzie.
Płynę razem z prądem rzeki ale mam za mało siły by manewrować lub płynąć pod prąd.
Po prostu płynę bezwładnie i czekam na nie wiadomo co
  • 2814 / 365 / 0
Ja też mam problem ogarnąć coś.. co pewnie dla niektórych to żaden problem... :/
  • 180 / 11 / 0
Za bardzo polubiłem trawe i ogolnie bycie nietrzezwym.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?