Moim problemem jest brak pracy, schizofrenia paranoidalna, chujowe relacje z rodzina oraz uzaleznienie od benzodiazepin.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Moim problemem jest uciążliwy kaszel. Nie chce mi przejsc. No i brak pieniedzy by wykupic leki na to :)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
21 lutego 2018ledzeppelin2 pisze: Po co chodzisz na oddział dzienny ? Masz nawrót teraz ? I kto do cholery leczy schizofrenie benzodiazepinami.
Nieee, jestem w remisji od 2 lat.
Ogladales taki dokument o lekach we francji ? To w hiszpanii tak samo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
21 lutego 2018ledzeppelin2 pisze: Po co chodzisz na oddział dzienny ? Masz nawrót teraz ? I kto do cholery leczy schizofrenie benzodiazepinami.
Moim problemem jest uciążliwy kaszel. Nie chce mi przejsc. No i brak pieniedzy by wykupic leki na to :)
Ja jestem uzależniony od benzo i tramca, nudzę się zanim nie ogarnę kolejnej tyry, gdzieś w delegacji - bo tylko tak, pracując w delegacji coś jesteś w stanie odłożyć.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.