Pasozytniczyy tryb życia na koszt państwa jest fajny wygodny i jak się nauczy w nim funkcjonować całkiem przyjemny lecz boli szczególnie gdy się żyło "normalnie "
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Problemy rodzinne.
Jebany koronawirus. Nie wiem czy to ja mam paranoje, ale przerażają mnie ludzie co chodzą już sobie bez masek, w tym niezgodnie z prawem i w sklepach. Głupota ludzi będzie zagładą. W Brazylii koniec świata, w USA czarnuchy na ulicach rozprzestrzeniają tylko COVID jakby policjant nigdy czarnucha nie skatował. Szczerze- boję się pandemii, że ona dopiero uderzy.
odkuć finansowo aby zacząć żyć a nie wegetować.
Dalej jednak mam wrażenie, że nie wykorzystuje życia tak jak bym chciał.
Muszę to sobie wszystko ułożyć w głowie na spokojnie, czego mi brakuje i co mogę zrobić by to osiągnąć.
Nie potrafię wyłączyć tego wewnętrznego głosu który mówi, że stać mnie na więcej.
Mimo depresji tli się jakaś cząstka która próbuje mnie motywować.
Chciałbym móc kiedyś powiedzieć, że miałem fajne życie, że mam co wspominać.
Tego co było już nie zmienię, mogę próbować to zaakceptować.
Wydaje mi się jednak jakbym miał za mały wpływ na to co jest teraz i na to co będzie.
Płynę razem z prądem rzeki ale mam za mało siły by manewrować lub płynąć pod prąd.
Po prostu płynę bezwładnie i czekam na nie wiadomo co
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.