Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie wyszła mi na dobre taka ilość tramadolu. Mimo że drżenie minęło i w ogóle działanie opadło, to ciągnie mnie na wymioty i w kiblu byłam już kilka razy :-(
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="zielona"]
Przypierdoliłam sobie dwa gramy. Od dawna sobie obiecywałam małe szaleństwo i padło na dzień dzisiejszy. Trzęsę się. Drży mi całe ciało, samo się rusza. Mam jakby zalążek drgawek, trochę się niepokoję czy nie będzie z tego czegoś poważniejszego ojjj ]

klona mu
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ta pewnie klona. Ja tak robilem i mam uzaleznienie krzyzowe (najpierw zazwyczaj jem klona z tydzien-dwa, potem dochodzi tram, albo oba na raz). Zielona, zaczniesz walic benzo jak ja do trama to sie wpierdolisz glebiej niz myslisz. Jak z tramalem potrafie skonczyc, a na benzo (od trama-6 dzien przerwy) jestem od 2 miesiecy i sie boje odstawic i biore 1,5mg dziennie (czesto wiecej, 1,5mg to od mamy dostaje, ze niby odstawiam, a wlasnie zjadlem 10mg i wypilem wczesniej pare piw, tzn. zajebany do domu wrocilem kolo 18 , wczoraj 18mg i wypilem litra 50% vodki na 3, a przez ostatni tydzien-dwa nie liczac weekendu codziennie 8-14mg plus jakies piwko, jaranie i tram). Jedno ci mowie, nie bierz benzo. Wezmiesz raz, bedziesz brala caly czas. Ja mam taki lek np., ze sie boje ze jak nie mam we krwi benzodiazepiny jakiejkolwiek to padaki po tramie dostane. I dlatego trama juz bez benzo nie biore. Jakies ryzyko musi byc przy tramalu nawet, drgawki normalka, ale prosze cie nie wpieprzaj sie w benzo.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie mam dużego doświadczenia z benzodiazepinami, przez pewien czas jadłam klony, ale nie trwało to długo. Wiesz ostatnio właśnie zastanawiałam się czy nie skłonić psychiatry do wypisania mi jakiegoś benzo, ale chyba masz racje - z moim uzależnieniem (małym czy dużym, jakieś tam jest) od tramadolu faktycznie mogę wpaść jeszcze głębiej. Dałeś mi do myślenia. Dzięki.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Ostatnio próbowałem mixu tramadolu z dxm. W dość dużych dawkach (650mg tramadolu i 600mg DXM, do tego masa naprawde mocnego palenia). Mix był naprawde zajebiście przyjemny. Tylko zastanawia mnie ryzyko łączenia trampka z DXM. Bo o ile dobrze pamiętam, to ktoś gdzieś pisał, że jest to bardzo niebezpieczny mix. Mimo, że zdawałem sobie sprawe, że nie jest to mądre, to chciałbym się dowiedzieć, na ile jest to niebezpieczne połączenie. Ale w każdym razie przeżyłem i trip mi się podobał.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
ja trampka z dxm łączyłemtylko w małych dawkach (450mg dexa do 200mg trampka) i wyszedł mi bardzo mocny spid + tramalowa przyjemność, ale ciut słabsza + dexove CEV'y, ale mało). Dzisiaj moj pierwszy raz z H...życzcie szczescia :p
forgetting
  • 53 / 4 / 0
w piątek po raz pierwszy bawię się z Tramalem. można to łączyć z alprazolamem (xanax) albo morfiną? jaka dawka na pierwszy raz?
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Zalezy od twojego doswiadczenia z opio. Jak brales juz morfe, a tramalu jeszcze nie, to trudno powiedziec jaka dawka bedzie potrzebna zeby cie skopalo. Z benzo mozna laczyc, nawet wskazane, bo zmniejsza ryzyko drgawek, ale jak wpadasz w ciag to lapiesz uzaleznienie krzyzowe (bez benzo nie wezmiesz, albo sie bedziesz bal wziac trama czy morfe, bo bedziesz myslal albo bal sie, ze drgawek dostaniesz). Ja tak mam i nie zycze tego nikomu. Nie wezme trama jak nie mam benzo we krwi. Napisz cos wiecej to ci moze ktos pomoze. I jak chcesz to walic? Doustnie, i.m., i.v.? Morfy doustnie nie ma sensu brac, trama mozesz brac na (prawie) wszystkie mozliwe sposoby, a alprazolam raczej tylko doustnie (niektorzy wala benzo donosowo, ale to imho bez sensu, ale to tylko moje zdanie). Napisz wszystko dokladnie o sobie to moze ci ktos pomoze.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
z xanaxem łączy się bardzo przyjemnie, wczoraj tak zrobiłem... trip jest bardziej euforyczny, a mniej naspidowany (przynajmniej jak dla mnie) Polecam też alkohol do trampka... z majką nie wiem bo jej nie jadłem....wczoraj pierwszy raz z H...
forgetting
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.