Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 581 / 74 / 0
@krzychv, nigdy nie zadano żadnego pytania. Nie chcę tutaj wskazywać lotnisk. W każdym razie oksykodon miałem zawsze w pojemniku po kwetiapinie, z klonazepamem już się nie pierdoliłem i miałem zwyczajnie pomarańczowy – przypominający rutinoskorbinowy – blister.

Aha, zawsze latałem w garniturze. Może to pomagało.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 5 / / 0
Garnitur nie zawsze pomaga niestety, są narkotyki lubiane przez ludzi 'wyższego szczebla', więc kontrola może zawsze być
  • 2 / / 0
A jak to jest z thiocodinem w krajach Unii europejskiej? Ile maksymalnie można zabrać bez problemów?
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.